Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Așa este. Cel mai cunoscut exemplu a fost doctorul Mengele. Era angajatul lagărului de concentrare, nu a făcut decât să îndeplinească cerințele locului său de muncă. Făcând-o exemplar de bine, l-a nemurit istoria.
Ai gasit exemplul cel mai grozav! Nici nu stiam ca ala chiar a fost medic. Nu mai intru in detalii. Asculta si el de cineva...Iar credinta lui, nu stiu.
Sunt uimit să văd că cineva care se consideră creștină, femeie pe deasupra și care susține a dori copii poate să considere totuși că uciderea lor este tratament.
Nu e tratament. Dar cum sa-l numesc? Este un serviciu oferit de medicii ginecologi. Intra in profesia lor in orice caz. Nici aici nu intru in detalii.
Ba, poate să spună foarte bine. Obiecția de conștiință este, încă, recunoscută în România. Eu am atestat de planificare familială. Dar anticoncepționale nu prescriu. Pierd niște paciente, în consecință niște bani, dar vreau să mă mântuiesc.
Ai cabinet privat? Ai si alte venituri din alte activitati inseamna...
Atunci poti sa faci ce vrei si sa sa-ti alegi pacientii, sau
sa-i alungi. La stat nu cred ca poti face toate astea. Sau poate ca la medici merge asta si pot refuza si la stat. In alte profesii nu merge.
În mare parte, este corect.
Fiindcă el are două feluri de spermatotoizi, anume "de băiat" și "de fată" pe când ea are un singur fel de ovule.
Nu inteleg. Eu stiu ca barbatul are X si femeia Y. Si atat. Asa se spune ca sexul este dat de barbat. Si atunci aia care fac si baieti si fete? Asta era intrebarea mea. Daca el da sexul, atunci unii barbati fac numai baieti si altii numai fete.
|
In fine. Nu sunt de acord cu avortul prin care se selecteaza sexul.
Poate ca trebuia sa pui in titlu ca e vorba de selectie de sex, ca eu am crezut ca se refera la PID.
Si mai intreb o data: se poate depista asa devreme si de sigur sexul copilului?