![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
P.s.: adoptiile nu sunt o faza asa roza cum prezentati.
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Intradevar sunt medici care refuza categoric sa faca avorturi,chiar si atunci cand sunt de garda in spital....dar credeti-ma nu sunt tratati tocmai bine de restul colegilor.
Din ce stiu eu si la noi in tara se fac avorturi selectiva,cum?simplu,in sapt 11-12 se duce femeia la "ecografia aia minunata" din sapt 11-13 si acolo vede si sexul copilului,iar a doua zi o gasesti la cabinet pt intrerupere ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Sincer, am mari dubii că cineva poate vedea cu claritate sexul copilului în săptămânile 11-13, oricât de mare este experiența ecografistului și oricât de fidel aparatul.
|
|||
|
|||
![]()
daca la ei e vorba de zeste la noi e vorba de mandrie....cum sa ai 2 fete?daramite 3 si nici un baiat...unii au o mentalitate de iti vine sa o iei la fuga cand deschid gura,in loc sa ii multumesca Domnului ca vor avea un copil sanatos prefera sa il omoare sub pretextul ca nu e sexul dorit
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate ca trebuia sa pui in titlu ca e vorba de selectie de sex, ca eu am crezut ca se refera la PID. Si mai intreb o data: se poate depista asa devreme si de sigur sexul copilului?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aproape totul imi pare cu putinta,daca stiu ca Dumnezeu imi va fi aliat in actiuni.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
daca e baiat cu siguranta se vede....cunosc mai multe mamici care au cerut poza cu dovada.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Totusi sunt destule mamici pe forum care au zis ca au vazut ce e de la 12-13 saptamani si asa a fost....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ontopic: pai se pare ca popoarele indoeuropene, si nu doar ele, au obsesia asta ginocida. A privi fata/femeia ca pe o calamitate e deopotriva idiot si criminal. Da, ele se poarta aiurea cand vocile sexualitatii si lacomiei feminine se trezesc in ele, dar asta nu e motiv de crima, si nici tampenia aia cu zestrea nu e un pardon pentru cea mai monstruoasa crima, numita avort. Tot ce e de facut este sa le tii in chinga de otel a traditiei/gandirii/educatiei sanatoase, ca sa nu isi exporte energia coruptiva/seductiva/maladiva in societate, NU sa le omori cand sunt niste copii fara aparare! Eu am o vorba: copiii (mai ales cei mici si foarte mici) sunt o interfata antropo-angelica. E mai pardonabil in fata tribunalului constiintei sa arunci in aer un parlament intreg, cu legislatorii (neo)burghezi cu tot (care oricum sunt de obicei in majoritate masoni/mafioti), decat sa se faca un singur avort. Am prieteni foarte vechi care au fetite. Sunt niste copii asa de cuminti, blanzi, inteligenti...sa omori asa ceva...nu pricep, cred sincer ca propovaduitorii mediatici si stiintifici (?!???!) ai avortului au nevoie fie de exorcist, fie de o executie sumara en masse. Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 02.06.2012 at 21:26:16. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Avortul- canon de pocainta | annajanette | Generalitati | 192 | 11.12.2013 21:45:32 |
Avortul in BC | camy_d | Biserica Romano-Catolica | 108 | 04.07.2012 05:57:38 |
STOP avortul in Romania | Floare de lotus | Umanitare | 9 | 26.04.2011 21:43:26 |
AVORTUL | roxanica | Generalitati | 170 | 16.02.2008 23:00:39 |
AVORTUL! | Tudor | Generalitati | 526 | 08.09.2007 14:16:46 |
|