Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Vedeti dumneavoastra eu am scris un pic mai devreme ca unii se leapada de tot iar altii isi construiesc propriile idei despre Hristos si ce inseamna "lepadarea de credinta ". Pentru dumneavoastra renuntarea la un crucifix sau acceptarea relatiilor homosexuale nu par lucruri grave.E dreptul dumneavoastra sa aveti propriile idei despre ce inseamna "lepadarea de credinta " .
|
Nu renunt la crucifix - pentru ca nu port de fel. Nu cred ca asta insemna sa fiu crestina; iar pe de-alta parte, cum spunea cineva la alt subiect, e plin de femei care poarta crucifixe intre sanii pe 3 sferturi dezgoliti.... Ideea era ca nu asta inseamna, din punctul meu de vedere, sa renunti la credinta.
Nu accept relatiile homosexuale ci doar ii iubesc pe homosexuali ca pe niste frati pentru care ma rog ca sa descopere adevarul si sa se caiasca inainte de a fi prea tarziu. Iti reamintesc ca si Dumnezeu uraste pacatul, nu pe pacatos. In plus, multi "crestini" sunt plini de zel atunci cand vad pacatul altuia si reactioneaza violent fata de acesti pacatosi, dar cand e vorba de pacatele lor... sunt foarte indulgenti. Trebuie sa scoatem mai intai barna din ochiul nostru....iar apoi, cand va fi sa scoatem paiul din ochiul fratelui, sa actionam cu blandete (ca nu cumva sa ii scoatem si ochiul). Cum scriam si mai inainte, ia-l si mustra-l intre tine si el, explica-i voia lui Dumnezeu ca si faptul ca, in ciuda pacatului, El il iubeste si doreste pocainta lui. Nu il arata cu degetul si il da afara. Sau daca faci asta, fi consecvent si cere-le tuturor celor care iti trec pragul sa demonstreze ca nu sunt pacatosi (Numai ca s-ar putea sa ramai fara clienti). Caci de ce ar fi un pacat mai grav ca altul? Numai pentru ca e mai vizibil?