Citat:
În prealabil postat de r.mircea
Poate domnul 99 vrea să sugereze că Moise s-a ”culcat” la loc după Tabor, înainte de Înviere, astfel încât să dribleze blasfemia. Doar așa s-ar putea ”scoate” amicul nostru, dar nu știu dacă de data asta am mai găsi versete...
|
La cate erezii nastrusnice am auzit la adventisti... una in plus sau in minus, ce mai conteaza?
Zicea Mihailc intr-o alta discutie ca domnul Osutafaraunu il inspira sa deschida un topic intitulat ceva de genul „osuta fara unu motive sa nu va lasati amagiti de erezia adventista”.
As zice ca sunt mai multe, nu doar osuta fara unu, iar topicul l-as numi: „Adventistii spun lucruri traznite ”.
Prima traznaie in capul listei mi se pare ideea adventista ca Insusi Ipostasul divino-uman al Sfintei Treimi a fost inconstient in timpul in care trupul firii Lui umane a fost in mormant, de parca in Hristos, latura spirituala a firii Lui umane nu e strans unita cu firea divina cea vesnic constienta.
Dupa adventisti, Hristos-Dumnezeu poate fi inconstient si inactiv, in timp ce diavolii sunt activi, bine-mersi.
Pana nu recunosc oficial ca Hristos nu avea cum sa fie inconstient, sunt liberi sa se inchine hristosului lor fals si mincinos si inconstient.