View Single Post
Vechi 06.06.2012, 23:28:29
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Dvs veti trece la o vietuire care sfinteste, fara sa mai criticati Biserica din care ati plecat, iar eu, ca om ce fac parte din acea Biserica, nu voi mai critica nici eu pe cei care au un of de spus, chiar daca nu imi place cum suna, recunoscand ca poate au dreptatea lor. Voi intelege ca pentru unii este prea tarziu sa mai fac ceva, caci deja au facut altii, dar voi incerca sa ma corectez pe viitor in relatia cu fratii mei, ajutandu-i in calea lor spre mantuire si evitand cat tine de mine aparitia unor alti acuzatori. Si, chiar daca este greu, voi incerca sa inteleg ca ceea ce pare nemultumire fata de trairea mea este de fapt regretul ca soarta nu a fost la fel de buna cu ei ca si cu mine. Voi multumi lui Dumnezeu ca mie mi-a dat har si ma voi ruga sa le dea si lor, ca sa nu plang apoi dupa ei ca au parasit casa parinteasca. Caci mantuire cauta multi, dar nu toti o gasesc atat de repede ca mine. Iar o vorba spune ca satulul nu crede niciodata celui flamand. De aceea nu poti lupta pentru un om cazut in mizerie si infometat dupa mantuire daca tu insuti nu stii ce este aceasta foame.
Sunt de acord, in cea mai mare parte, cu ceea ce afirmati. Conditia pe care o descrieti e cel putin plauzibila, de nu cumva chiar asa stau lucrurile.
Insa punctele tari ale postarii mele eu le consider nonnegociabile. Reintoarcerea noastra reala in Biserica ortodoxa consider ca e singurul lucru pe deantregul bun si mantuitor pe care il avem de facut. Grabnic. Si permanent, cata vreme timpul sta palid in usi...
Reply With Quote