Citat:
În prealabil postat de bogman margareta
Am 55 de ani ,si 33 de ani de suferinta in care nicodata nu am indraznit sa cer nici unfel de ajutor crezind ca iau ceeace nu mi se cuvine ,Ma gindeam mult ca sunt oameni foarte necajiti fara un acoperis deasupra capului ,iar am o casa ,unde pot sa-mi ingrijesc copila ,si pina mai ieri am avut si un venit lunar din partea sotului ,si a baiatului meu .Prtintr-o minune amindoi au ramas fara servici acum 2 ani si mai bine ,deatunci viata nea adus in aceasta situatie ca noi sa cerem mila cuiva .Va admir cum va imobilizati ,dar din suflet va rog sa va intelegeti intre voi si ajutati-ma ca Rebecca se stinge ,ca o luminare sub privirea mea si stind la capatiiul ei sunt neputincioasa,......D-zeu o iubeste oare mai mult ca si mine????????????????,,iertati-ma daca am gresit spunindu-va aceste lucruri ,......dar asta e situatia in care ma zbat.........Doame Isuse bun ,ai mila de ea,.......
|
Doamna Bogman, va rog sa nu va suparati, stiu ca nu este delicat din partea mea, dar va rugam sa ne spuneti, daca doriti, numai ca sa ii lamurim pe unii, daca ati primit pana acum vreun ajutor material, in urma apelului de pe forum. (Trebuie totusi sa luam in calcul si faptul ca un mandat postal ajunge in vreo 2-4 zile). Poate ca ideea lui AlinB cu contabilizarea sumei nu e chiar deplasata.
In ceea ce priveste insa consideratia ca lumea care s-a inscris la rugaciune pe topicurile umanitare nu a facut ce a promis, nu face decat sa descurajeze oamenii de a mai participa la actiuni de acest gen. Oricum, am observat deja ca persoanele care se inscriau regulat prefera acum sa o faca sub titulatura de anonim sau cand doresc sau sa nu o mai faca deloc. Ne putem insela unii pe altii aici, pe forum, dar Dumnezeu ne vede.
Lista arata asa acum:
11 iunie L- Crestina obisnuita Paraclis II + LaraG și Yasmina - acatistul Sf Nectarie
2. 12 iunie Ma-Glykys + Yasmina - Paraclis II + Acatist
3.13 iunie Mi-Crestina obisnuita Paraclis II + Glykys - Acatistul
4. 14 iunie Jo- Crestina obisnuita paraclis II + Glykys - Acatistul
5.15 iunie Vi- Crestina obisnuita - paraclis II
6. 16 iunie Sa- myself00 - paraclis II + Acatist
7. 17 iunie DU..................
7. 18 iunie L - Yasmina - paraclis II + Acatist
8. 19 iunie M - LaraG - paraclis II + acatist
9. 20 iunie Mi - Anonim - paraclis II + Acatist
10. 21 iunie J - anonim - paraclis II + acatist
11. 22 iunie Vi Tuns Diana - paraclis II + Acatist
12. 23 iunie S Anonim 1 - Paraclis II + Acatist