Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.06.2012, 20:26:09
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogman margareta Vezi mesajul
Am 55 de ani ,si 33 de ani de suferinta in care nicodata nu am indraznit sa cer nici unfel de ajutor crezind ca iau ceeace nu mi se cuvine ,Ma gindeam mult ca sunt oameni foarte necajiti fara un acoperis deasupra capului ,iar am o casa ,unde pot sa-mi ingrijesc copila ,si pina mai ieri am avut si un venit lunar din partea sotului ,si a baiatului meu .Prtintr-o minune amindoi au ramas fara servici acum 2 ani si mai bine ,deatunci viata nea adus in aceasta situatie ca noi sa cerem mila cuiva .Va admir cum va imobilizati ,dar din suflet va rog sa va intelegeti intre voi si ajutati-ma ca Rebecca se stinge ,ca o luminare sub privirea mea si stind la capatiiul ei sunt neputincioasa,......D-zeu o iubeste oare mai mult ca si mine????????????????,,iertati-ma daca am gresit spunindu-va aceste lucruri ,......dar asta e situatia in care ma zbat.........Doame Isuse bun ,ai mila de ea,.......
Doamna Bogman, va rog sa nu va suparati, stiu ca nu este delicat din partea mea, dar va rugam sa ne spuneti, daca doriti, numai ca sa ii lamurim pe unii, daca ati primit pana acum vreun ajutor material, in urma apelului de pe forum. (Trebuie totusi sa luam in calcul si faptul ca un mandat postal ajunge in vreo 2-4 zile). Poate ca ideea lui AlinB cu contabilizarea sumei nu e chiar deplasata.

In ceea ce priveste insa consideratia ca lumea care s-a inscris la rugaciune pe topicurile umanitare nu a facut ce a promis, nu face decat sa descurajeze oamenii de a mai participa la actiuni de acest gen. Oricum, am observat deja ca persoanele care se inscriau regulat prefera acum sa o faca sub titulatura de anonim sau cand doresc sau sa nu o mai faca deloc. Ne putem insela unii pe altii aici, pe forum, dar Dumnezeu ne vede.

Lista arata asa acum:

11 iunie L- Crestina obisnuita Paraclis II + LaraG și Yasmina - acatistul Sf Nectarie
2. 12 iunie Ma-Glykys + Yasmina - Paraclis II + Acatist
3.13 iunie Mi-Crestina obisnuita Paraclis II + Glykys - Acatistul
4. 14 iunie Jo- Crestina obisnuita paraclis II + Glykys - Acatistul
5.15 iunie Vi- Crestina obisnuita - paraclis II
6. 16 iunie Sa- myself00 - paraclis II + Acatist
7. 17 iunie DU..................
7. 18 iunie L - Yasmina - paraclis II + Acatist
8. 19 iunie M - LaraG - paraclis II + acatist
9. 20 iunie Mi - Anonim - paraclis II + Acatist
10. 21 iunie J - anonim - paraclis II + acatist
11. 22 iunie Vi Tuns Diana - paraclis II + Acatist
12. 23 iunie S Anonim 1 - Paraclis II + Acatist
13 24 iunie D - Anonim 1 - paraclis II + acatist
14. 25 iunie L - Crestina obisnuita - paraclis II
15. 26 iunie M
16. 27 iunie Mi - anonim - paraclis II + acatist
17. 28 iunie J - anonim - paraclis II + acatist
18. 29 iunie Vi - anonim - paraclis II + acatist
19. 30 iunie S - Anonim 1 - paraclis II + acatist
20. 1 iulie D - Anonim 1 - paraclis II + acatist

Last edited by glykys; 12.06.2012 at 00:43:03.
Reply With Quote
Vechi 11.06.2012, 21:31:39
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Doamna Bogman, va rog sa nu va suparati, stiu ca nu este delicat din partea mea, dar va rugam sa ne spuneti, daca doriti, numai ca sa ii lamurim pe unii, daca ati primit pana acum vreun ajutor material, in urma apelului de pe forum. (Trebuie totusi sa luam in calcul si faptul ca un mandat postal ajunge in vreo 2-4 zile). Poate ca ideea lui AlinB cu contabilizarea sumei nu e chiar deplasata.

In ceea ce priveste insa consideratia ca lumea care s-a inscris la rugaciune pe topicurile umanitare nu a facut ce a promis, nu face decat sa descurajeze oamenii de a mai participa la actiuni de acest gen. Oricum, am observat deja ca persoanele care se inscriau regulat prefera acum sa o faca sub titulatura de anonim sau cand doresc sau sa nu o mai faca deloc. Ne putem insela unii pe altii aici, pe forum, dar Dumnezeu ne vede.
Nu inteleg,sunt confuza...cine spune sau sugereaza ca oamenii doar se inscriu pe liste apoi nu se tin de cuvant?Exista asemenea ganduri la unii?
Serios?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 11.06.2012, 21:59:51
bogman margareta bogman margareta is offline
Member

Data înregistrării: 03.11.2011
Locație: BAIA MARE
Implicit Raspund,

Da am sa-ti raspund ,Rebecca nu se poate transporta in acest moment deloc ca sa merg cu ea la biserica ,bineiteles ca am fost cu ea la SF MASLU,.si a fost inpartasit chiar de paste ,am chemat preotul acasa ,mi-a facut SFESTANIE ,se roaga si la biserica la noi multa lume ptr ea Suntem vizitati de preotul nostru cind poate ,nu se poate transporta deloc acuma in situatia ei sta mai tot timpul culcata in pat.In ceeace priveste perfuziile cit costa ,fiecare perfuzie ne costa ,in jur de 60 de lei ,si in prima faza trebuie sa primeasca zilnic, zece zile ,mai apoi facuta un ecograf si analize de singe ,si transfuzii de singe ,o medicatie ,corespunzatoare care costa destul de scump ca nu primesc compensat nimic,Trebuie sa vina acasa o asistenta sa-i puna zilnic perfuzia ,si supravegeata si aia costa ,,Nici nu stiu ce sa va spun cu ce aport se fac treburiile astea ,pe care eu nu le-am stiut,Da azi am primit de la doua pers. niste bani ,nu stiu daca vor sa le spun numele am sa-i intreb ,din care bani azi am cumparat deja trat. pe doua zile,...astea sunt ultimele mele informatii care vreau sa le prezinti Laura draga ,daca vrei....DOAMNE AJUTA
Reply With Quote
Vechi 11.06.2012, 22:15:35
bogman margareta bogman margareta is offline
Member

Data înregistrării: 03.11.2011
Locație: BAIA MARE
Implicit Raspund,

In urma cu 6 saptamini cind s-a confirmat diagnosticul de HEMORAGIE DIGESTIVA ,CU O USOARA INCILCITURA DE INDESTINE ,....medicii m-au sfatuit sa accept ca in statistici scrie, ca pres cu diagnosticul ei de handicap nu traiesc numai 25-27 de ani ,si ea are 33 pe 7 iulie ,asadar au spus sa ma astept la cei mai rau ,Asa am venit de la urgenta atunci f ,dezamagita ptr ca medicii nu mi-au dat nici o sansa de a mai trai numai in cazul in care isi revine si pot sa-i faca operatie ,Eu am vb cu un cadru med. care o cunoate f bine pe Rebecca si sa angajat ca ma ajuta sa o recuperam ca sa poata fi operata daca va fi nevoie .,DAR PE CONT PROPRIU ,...Asa am ajuns sa apelez la bunavointa voastra sa ma ajutati sa o salvam pe Rebecca ,......ptr care va multumesc ,va urmaresc zilnic cit sunteti de promti si organizati si interesati multi dintre voi ca sa ma ajutati ,......va multumim in numele bunului D-zeu ca sunteti alaturi de noi ,...Doamne ajuta
Reply With Quote
Vechi 12.06.2012, 00:31:44
Laura19
Guest

Implicit

Da, bine faceti. Sa aveti mai mare incredere in Domnul decat in medici, caci la Domnul totul este posibil. (nu zic ca nu avem nevoie de medici, dar nici un medic sau tratament uman nu se compara cu Dumnezeu si puterea Sa)

Daca ati putea sa va deschideti un cont PayPal..sau sa va ajute cineva(fiul?) sa il deschideti ar fi f.bine, mai ales ptr.cei din afara. Cum a zis si Yasmina pe alt topic, comisioanele sunt mult mai mici si transferul se face imediat.

https://www.paypal.com/ro/cgi-bin/we...5540fd44243d03

https://www.paypal-europe.com/romana...29460-12439-18

Sa anuntati cand ati reusit sa va faceti acel cont.
Reply With Quote
Vechi 12.06.2012, 01:03:48
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogman margareta Vezi mesajul
In ceeace priveste perfuziile cit costa ,fiecare perfuzie ne costa ,in jur de 60 de lei ,si in prima faza trebuie sa primeasca zilnic, zece zile
600RON doar perfuziile?
Reply With Quote
Vechi 11.06.2012, 21:49:36
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul

..........Edit........
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce reprezinta pentru noi acest forum? Annyta Generalitati 47 11.02.2014 11:40:53
Pomelnic pentru cei adormiti de care am aflat pe acest forum...+ LapetiteMoc Slujba inmormantarii 22 03.08.2011 03:41:54
rugaminte pentru crestinii de pe acest forum petrurar Umanitare 17 21.09.2007 10:13:17