View Single Post
Vechi 11.06.2012, 21:31:39
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Doamna Bogman, va rog sa nu va suparati, stiu ca nu este delicat din partea mea, dar va rugam sa ne spuneti, daca doriti, numai ca sa ii lamurim pe unii, daca ati primit pana acum vreun ajutor material, in urma apelului de pe forum. (Trebuie totusi sa luam in calcul si faptul ca un mandat postal ajunge in vreo 2-4 zile). Poate ca ideea lui AlinB cu contabilizarea sumei nu e chiar deplasata.

In ceea ce priveste insa consideratia ca lumea care s-a inscris la rugaciune pe topicurile umanitare nu a facut ce a promis, nu face decat sa descurajeze oamenii de a mai participa la actiuni de acest gen. Oricum, am observat deja ca persoanele care se inscriau regulat prefera acum sa o faca sub titulatura de anonim sau cand doresc sau sa nu o mai faca deloc. Ne putem insela unii pe altii aici, pe forum, dar Dumnezeu ne vede.
Nu inteleg,sunt confuza...cine spune sau sugereaza ca oamenii doar se inscriu pe liste apoi nu se tin de cuvant?Exista asemenea ganduri la unii?
Serios?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote