Citat:
În prealabil postat de Kronos
Cred în Dumnezeu. Diferit sau nu...
În diavol ca antagonist al lui Dumnezeu nu, nu cred. Nici că masoneria e instrumentul satanei.
Eu cred că doctorul acela s-a folosit de o rețetă de mare succes într-o vreme pentru a-și crea publicitate și a câștiga notorietate. Asemenea autorilor care au turnat o diaree de cuvinte într-o carte, i-au pus un titlu precum „Fericirea supremă în 7 minute” și s-au promovat drept niște guru ai omenirii care dețin secretul fericirii și care sunt dispuși să-l împărtășească celor care cumpără cartea (eventual plătesc și niște ședințe de antrenament personal), pentru că cei care citesc cartea sunt cei aleși, așa și doctorul acesta: sunt oameni care cred în utilitatea vaccinurilor și sunt oameni mai paranoici care sunt impresionați de conspirații. În lumea medicală cei mai mulți sunt pentru vaccinuri, pe când voci împotriva lor nu prea există. Și ghici cine s-a gândit să profite și să adopte postura unui mesia al mulțimii amenințate de planul masonic de genocid programat prin vaccinare? Nu de alta, dar concurența e mai mică de cealaltă parte și un homeopat nu are niciun interes să promoveze vaccinurile.
Eu nu citesc articole de pe net în domeniul sănătății, ci citesc cărți de specialitate, multe dintre ele apărute dupa 2001, de la Elsevier și Springer.
Asta nu înseamnă că tu, în credința ta, nu poți greși.
|
-eu nu cred ca e un best seller ,a scris si alte carti acest medic,ca e homeopat asta ar putea sa-l influenteze sa fie impotriva vaccinarii;totusi homeopatia nu e rea ,e doar o ramura a medicinii si poate fii complementara cu medicina alopata.
-Homeopatie versus medicina alopata:
http://www.sfatulmedicului.ro/Homeop...a-alopata_1428
"
Homeopatia nu reprezinta o concurenta pentru medicina alopata si nu trebuie sa o comparam cu medicina alopata. Trebuie sa avem in vedere ca tratamentul homeopatic este strict individualizat si tine cont de aspectele particulare ale omului.
-In homeopatie nu exista boli, ci doar bolnavi.
-
Avantajele homeopatiei sunt multiple, incepand cu faptul ca medicamentele homeopatice, corect administrate, nu determina reactii adverse, pentru ca sunt realizate din substante naturale, dupa un procedeu bine pus la punct si nu au nici un grad de toxicitate, intrucat contin o cantitate foarte mica si diluata infinit enzimal din substanta de baza.
-Nu trebuie sa exageram virtutile homeopatiei, in cazul unor boli foarte avansate. Cu cat o boala este mai avansata, de durata mai lunga, cu atat capacitatea organismului de a raspunde la tratamentul homeopatic este mai scazuta, din cauza epuizarii acestuia.
Homeopatia este complementara alopatiei.
-De mentionat ca in Romania homeopatia este recunoscuta oficial de Ministerul Sanatatii, alaturi de alte doua metode terapeutice (
fitoterapia si
acupunctura), si este practicata numai de catre medici care au absolvit un curs postuniversitar de trei ani, efectuat in cadrul Centrului National de Perfectionare Postuniversitara a Medicilor, Farmacistilor. Precizez acest lucru deoarece in alte tari exista homeopati nemedici. Medicii romani sunt apreciati in Europa pentru ca in Romania legislatia permite practicarea homeopatiei numai de catre medici."