Citat:
În prealabil postat de antiecumenism
cred ca discutia poate continua la nesfarsit fara rezultat pt ca privim lucrurile diferit si in primul rand credem diferit:
-eu cred in Dumnezeu tu nu
|
Cred în Dumnezeu. Diferit sau nu...
Citat:
-eu cred ca exista si diavol care vrea sa nu ne mantuim si sa ne faca rau prin oameni si mai ales prin masonerie care e o organizatie satanica,care organizatie alaturi de companiile producatoare de vaccinuri si prostind publicul prin massmedia (care e condusa tot de masonerie) vrea sa ne faca rau si prin vaccinuri- tu nu crezi chestiile astea
|
În diavol ca antagonist al lui Dumnezeu nu, nu cred. Nici că masoneria e instrumentul satanei.
Citat:
-eu cred ca doctorul din care am citat vrea sa spuna adevarul nu ne minte si e impotriva celor care promoveaza vaccinurile si demonstreaza si medical ca vaccinurile nu sunt bune
|
Eu cred că doctorul acela s-a folosit de o rețetă de mare succes într-o vreme pentru a-și crea publicitate și a câștiga notorietate. Asemenea autorilor care au turnat o diaree de cuvinte într-o carte, i-au pus un titlu precum „Fericirea supremă în 7 minute” și s-au promovat drept niște guru ai omenirii care dețin
secretul fericirii și care sunt dispuși să-l împărtășească celor care cumpără cartea (eventual plătesc și niște ședințe de antrenament personal), pentru că cei care citesc cartea sunt cei
aleși, așa și doctorul acesta: sunt oameni care cred în utilitatea vaccinurilor și sunt oameni mai paranoici care sunt impresionați de conspirații. În lumea medicală cei mai mulți sunt pentru vaccinuri, pe când voci împotriva lor nu prea există. Și ghici cine s-a gândit să profite și să adopte postura unui mesia al mulțimii amenințate de planul masonic de genocid programat prin vaccinare? Nu de alta, dar concurența e mai mică de cealaltă parte și
un homeopat nu are niciun interes să promoveze vaccinurile.
Citat:
-eu cred in ce zice acest doctor tu crezi in OMS si sistem ,massmedia etc si in articolele pe care si tu le-ai citit ,pe semne ,tot de pe net
|
Eu nu citesc articole de pe net în domeniul sănătății, ci citesc cărți de specialitate, multe dintre ele apărute dupa 2001, de la Elsevier și Springer.
Citat:
-asta e credem in altceva
|
Asta nu înseamnă că tu, în credința ta, nu poți greși.