Citat:
În prealabil postat de HoratiuM
Diferența dintre majoritatea celor care nu înțeleg ce scriu eu și tac și cei care se leagă inopinat de replicile mele, este că primii au măcar bunul simț să-și vadă de treabă, nu să se înfigă precum musca-n fagure în discuții.(...)
|
Puteati sa va opriti aici :) In concluzie domnule Horatiu, "Ignorence is bliss", spuneti dumneavoastra. Din pacate aveti dreptate, eu insa nu sunt genul care sa stea deoparte doar de frica de a intra in off-side, cum spuneti dvs. Mi-am asumat riscul. Dar uneori oamenii raman setati si, dupa ce ajungem la oras scaldandu-ne in jacuzzi-ul din spatele casei si umbland "pa net" din sezlong cu ochelari de soare si gagici in departare ca neste oameni culti si respectabili ce am devenit noi intre timp, uitam ca nu demult ne bazaiau mustele cand duceam galeata cu laturi pe la porci si ne macaneau ratele cand le tocam buruiana culeasa de prin gradina. Sa nu mai zic ca uitam cu desavarsire de sunetul scos al lopetii indesate adanc in (pardon de expresie) balegarul grajdurilor de odinioara. Sincer va spun si fara nici o rusine, prefer sa raman omul simplu din iarba de pe islaz. Si asta sper sa fie ultima mea interventie la mesajele dumneavoastra.
Nu am mai postat de ceva vreme pe acest forum, dar am continuat sa-l citesc. Pot spune ca intre timp am acceptat intrebarile fara raspuns asa cum sunt. Accept acea forta superioara existenta cu mult deasupra puterii noastre de intelegere, insa momentan atat. Un lucru il pot spune sigur, viata e ca un roller-coaster aflat sub un bombardament intamplator, te poate lovi indiferent ca urci sau cobori, nu trebuie decat sa te afli in momentul nepotrivit, la locul nepotrivit. Nu stiu daca asta se datoreaza unei forte superioare sau nu, nu stiu daca destinul ne e scris dinainte si in functie de ce criterii, nu pot sa inteleg de ce nu ne putem bucura toti de anii batranetii si altii nu ajung nici la varsta maturitatii sau a pubertatii, nu pot sa inteleg cu ce au gresit asa multi oameni nevinovati, inca nu pot sa inteleg multe lucruri...dar sper ca intr-o zi voi intelege. Va doresc tuturor numai bine!