Citat:
În prealabil postat de catalin2
Acum o intoarceti, dar nu e nimic neobisnuit. Cum se vede din mesaje v-ati referit in general, nu la ce scrisesem despre penticostali. Ati uitat, dar v-ati legat de "invocare inconstienta" care e o contradicite.
|
V-am pus în vedere faptul că sintagma pe care ați folosit-o, pentru a vă apăra punctul de vedere exprimat cu privire la penticostali și invocarea Duhului Sfânt, este greșită. Dumneavoastră suteți cel care a dus discuția spre tot felul de zeități păgâne, pentru a încerca să vă escamotați greșeala.
Citat:
Dar e bine ca am ajuns aici, ca sa intelegeti si aceste lucruri. Inchinarea ati citit in Sfanta Scriptura ca se face in duh si in adevar. Daca niste pagani ar pune numele zeului lor Duhul Sfant sau altceva nu inseamna ca acum se roaga la Dumnezeu, ci tot la zeul lor cu alt nume.
|
Iarăși părăsiți terenul discuției inițiale. Nu ra vorba despre închinare, ci despre invocare. Puteți face distincția ? De ce vă este atât de greu să recunoașteți că ați greșit ?
Citat:
Dar avem si dovada, efectele care apar in urma rugaciunii lor, minuni date de vrajmasul. La fel si la catolici. Intelegeti acum de ce apostazie e numita si lepadarea de crestinism si trecerea la alt cult:
|
Iarăși veniți cu ideea asta total falsă, pe care, sincer, cred că ați construit-o ca un mecanism inconștient de apărare în fața realității. Pus în fața evidenței că Dumnezeu lucrează prin miracole în Biserica Catolică, singurul dumneavoastră răspuns este că aceste miracole sunt de la diavol ?
Vă aduceți aminte în ce context vorbea Mântuitorul despre hula împotriva Duhului Sfânt ? Exact în acest context, în care unii puneau minunile Sale pe seama diavolilor.