View Single Post
Vechi 05.07.2012, 08:26:13
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul

Dar tu unde trăiești acum? Sau unde ai fost în ultimii 7 ani? Cine, din cei care s-au tot perindat pe la guvernare, a mai furat pe datorie? "După noi potopul!". Cine?
Dragul meu,dupa o tara talharita zeci de ani de comunisti,oricine ar fi venit la putere nu putea sa faca peste noapte sa curga laptele si mierea sau sa elimine mafia in cativa ani.Uita-te cat a durat sa fie condamnat Nastase.Ei nu pot sa ierte asta,ce se intampla acum este si o rafuiala politica.
In plus,intregul context politic si economic mondial a fost de asa natura...noi nu am trecut prin criza din cauza lui Basescu,uita-te cate tari au trait asta,cu mult mai evoluate si prospere ca noi,ca de exemplu Grecia.Noua,asa greu cum ne-a fost,cu masurile drastice care s-au luat,totusi nu ne-am prabusit cu totul,cum s-a petrecut la altii.
In alta ordine de idei,pentru brasovenii care vor sa protesteze visavi de atitudinea profund nedemocratica a lui Ponta si ai lui,astazi la orele 19 are loc in Piata Sfatului "Protestul ghilimelelor".