![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Părerea mea e că n-o să aibă acest tupeu.
Dar tu unde trăiești acum? Sau unde ai fost în ultimii 7 ani? Cine, din cei care s-au tot perindat pe la guvernare, a mai furat pe datorie? "După noi potopul!". Cine?
|
||||
|
||||
|
Citat:
In plus,intregul context politic si economic mondial a fost de asa natura...noi nu am trecut prin criza din cauza lui Basescu,uita-te cate tari au trait asta,cu mult mai evoluate si prospere ca noi,ca de exemplu Grecia.Noua,asa greu cum ne-a fost,cu masurile drastice care s-au luat,totusi nu ne-am prabusit cu totul,cum s-a petrecut la altii. In alta ordine de idei,pentru brasovenii care vor sa protesteze visavi de atitudinea profund nedemocratica a lui Ponta si ai lui,astazi la orele 19 are loc in Piata Sfatului "Protestul ghilimelelor".
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si este exact cum scrie: au furat pe datorie. Si ca sa vedeti cum se tin cu dintii de putere, ca pisica cu ghearele pe perdea, azi dimineata toate posturile TV erau bramburite la RDS-RCS. Mi-a trebuit un sfert de ora sa gasesc Antena3, erau foarte multa canale tv cu muzica, ce se repetau de mai multe ori, Antena 1 nu era nicaieri, Romania Tv nu era nicaieri... Dupa 10 minute, dupa ce am gasit-o, au schimbat iar posturile TV, randomizare cred ca fac. Pe mine m-au convins, ajunge: azi merg si reziliez contractul cu ei. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu-l acuz pe Basescu direct pentru asta. Dar il acuz pentru ca nu a lasat batranii sa-si traiasca ultimii ani in liniste. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Te inteleg si stiu cat de socant a fost pentru oamenii in varsta. Poate ca acele masuri o fi fost necesare. Poate. De neiertat insa este sadismul si satisfactia cu care au fost anuntate. Last edited by Adriana Cluj; 05.07.2012 at 10:31:49. |
|
|
|||
|
|||
|
Asta am vrut sa zic si eu. Si in plus nu suport sa fiu injurat pe banii mei.Faptul ca unii oameni il simpatizeaza pe Basescu nu ma deranjeaza. Sa fie sanatosi si daca sant majoritari sa-si impuna punctul de vedere. Dar sa faca propaganda pe banii lor si sa aiba respect pentru cei care au o alta opinie. Daca cineva crede ca ziare ca EvZ sau RL se sustin din vanzari si publicitate se inseala. Cineva pompeaza acolo bani. Si nimeni nu aduce bani de acasa, toti sant legati ombilical de banii de la buget.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Nastase e la puscarie, cu Basescu ce facem? Unde e locul lui? La cat a furat si a amenintat, mintit, mituit, badjocorit nu cred ca exista puscarie potrivita pentru el. Poate scaunul electric :)). Glumesc, nu doresc raul nimanui doar sa fie pedepsiti cum se cuvine pentru faptele lor. Oricum el ar fi in lumea lui printre puscariasi. Ar juca o tabla cu ei, ar fluiera dupa blonde pe gard. N.ar avea probleme de adaptare ca sunt de aceeasi teapa.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Priviti si plangeti: ![]() In ochii lor ar trebui sa il privim pe Nastase ca martir, asa cum Iliescu e presedinte de onoare...cu mainile pline de sange pana la umar...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pai Basescu era de partea lui Iliescu la mineriade. Asta nu amintiti de fiecare data. Nu-l suspendati pe Basescu pentru ca vin minerii. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| concurs national CMS 2012 | scoala_brancoveneasca | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 2 | 02.03.2012 14:54:31 |
| Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 20:45:03 |
| Apel national | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 25.06.2009 08:46:15 |
| REFERENDUM sa cerem! | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 07.04.2009 09:26:00 |
| pt national vs. | Saurian | Generalitati | 0 | 22.11.2007 13:31:18 |
|
|