View Single Post
Vechi 05.07.2012, 20:00:24
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul

Rectifica, le-ai da mii de euro daca ti-ai permite. Daca lumea si-ar permite costul achizitionarii, nu le-ar pirata.Daca esti genul care da din trei in trei zile 1000E pe o sampanie, scoti rapid un 4000E pentru 3dmax, daca nu, iti cumperi softuri chinezesti mai ieftine, care imita softurile consacrate sau le piratezi, daca le folosesti doar pentru fun, uz personal.

Eu merg pe alt principiu: tot ce pot descarca de pe internet si ma intereseaza, descarc, insa nu incarc eu programe crackuite, filme, muzica, nu sharuiesc, nu fac nimic ilegal.
-daca as avea bani suficienti poate mi-as cumpara unele cu licenta,dar ce salariu ar trebui sa am ? eu cred ca nici strainii,americanii ...nu sunt prea incantati sa dea mii de euro pe softurile de la adobe ..poate doar cei care au foarte multi bani;
-pai cum nu faci nimic ilegal daca descarci gratis programe cu licenta crackuite ? si un film daca il ai in casa fara licenta,fara sa fii dat bani pe el inseamna ca ai incalcat legea
-nici eu nu sharuiesc nu incarc programe crackuite, filme, muzica dar am descarcat o grama de softuri si le-am instalat pe pc,nu mai zic de filme,muzica..asta tot ilegalitate se considera
Reply With Quote