View Single Post
Vechi 08.07.2012, 17:08:36
bluester's Avatar
bluester bluester is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2012
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul

Din păcate, majoritatea românilor sunt sărmani și triști. Unele sondaje spun că țara noastră e pe un loc fruntaș (în lume, nu doar în Europa!) în ce privește numărul nefericiților. Ontopic: iată încă un motiv pentru care pleacă oamenii din Ortodoxie. Nu mai vor să fie sărmani și nefericiți. Dreptul la căutarea fericirii este un drept fundamental al omului. Aveți ceva împotrivă?
Am inteles... adventismul daruieste fericire pe paine.

Citat:
Ce înseamnă "aprox."? Care e marja de aproximație?
Venirea Sfantului Apostol Andrei , increstinatorul Dobrogei si al intregii Romanii.
Citat:
Nu am de ce să mă "întorc", deoarece eu n-am venit de acolo; sunt român născut în România. Cum v-ar suna în urechi ca cineva să vă trimită în Bulgaria, ori Grecia? Știți vorba aceea: Comunismul a venit la noi pe tancurile rusești și Ortodoxia pe căruțele bulgărești și grecești.
Sincer , nu am auzit vreodata acea vorba... poate si din cauza ca nu sunt adventist anti-ortodoxie.
Am vrut sa zic ca adventismul era strain de Romania pana in al doilea razboi mondial (cel putin in Dobrogea)...iar toti pastorii adventisti erau innebuniti sa atraga cat mai multi naivi.Imi povestea bunica mea ca in satul ei natal era un pastor care ,de fiecare data cand iesea afara , pe strada , striga ca "a venit vremea pocaintei" si ca "vine Domnu" , cu toate ca toti satenii din sat erau crestini ortodocsi - acel pastor nu tinea cont de asta si facea tot posibilul de a atrage oameni la secta lui.
Asa cum am mai spus... Sfantul Ap. Andrei a increstinat populatia de pe teritoriul actualei Romanii... nu cred ca are rost sa mai continui cu Imperiul roman de apus / rasarit si toate cele.