Citat:
În prealabil postat de antoradoi
Annyta,DIALOGUL,schimbul de opinii,nu poate fi decit FRUCTUOS,zic.Oamenii ,de-a lungul timpului si-au tot pus intrebari in legatura cu existenta,si cauta raspunsuri.Pe ici pe dincolo...Domnul Hristos a scris in TESTAMENTUL SAU asa(Porunca NOUA,las VOUA!):SA VA IUBITI UNUL PE ALTUL! Printre altele ,iubirea este si toleranta...Nu trebuie sa va deranjeze prezenta nimanui pe acest forum.Dimpotriva.Omul,prezent pe aici,cauta,si ..e foarte posibil sa si gaseasca.Dar,nu le mai fiti ostili!Toti sintem copii ai lui Hristos si ,Hristos ,nu are pe nimeni de pierdut!Si lucreaza dupa cum doar EL stie.Nu inteleg de ce-l "mustri" pe UCENIC pt ca mai "trece" pe-aici?Daca esti TARE in CREDINTA ,n-ai a te teme.
|
Recunosc că am avut unele replici mai ostile pe aces topic, îmi cer iertare, mai ales Dorianei care se pare că este sinceră în căutările sale. Totuși discuțiile cu unele pesoane de alte confesiuni nu mi s-au părut până acum constructive. Vorbesc din punctul meu de vedere și din câte am mai vorbit pe privat, nu sunt singura de această părere.
Nu e vorba de cât de tare sau slabă sunt în credință, pur și simplu nu mi se par ziditoare discuțiile cu anumite persoane de alte confesiuni. Nu caut polemica de dragul polemicii, iar a-i învăța eu pe alții, nu sunt în măsură.