Citat:
În prealabil postat de mistretul
Haideti sa lasam vorbareala (cu mutarea virgulelor care nu exista in original, cu "profeteasa", etc.)
Ati uitat ceva important (ce v-am cerut):
armonizati dvs. versetul din Luca 23:43 (cel cu fagaduinta facuta talharului) cu versetul din Ioan 20:17 (cel cu precizarea, facuta dupa 3 zile de la rastignire, ca incam nu S-a suit la Tatal).
Unii au luat acest pasaj ca o insusire a puterii depline. Si, s-au apucat sa ierte si sa dezlege in nestire, netinand cont de voia Domnului. Sfintii Apostoli nu au facut asa. Nu veti gasi nici un pasaj, in Sfanta Scriptura, in care betivul, curvarul, hotul, mincinosul sa fie iertati si trimisi la loc cu verdeata (ar fi contra voii lui Dumnezeu - vedeti 1 Corinteni 6:9,10 sau Apocalipsa 21:8).
Iata un mod de iertare a Sfantului Apostol Pavel:
"Dar pe cine iertati voi, îl iert si eu. În adevăr, ce am iertat eu, dacă am iertat ceva, am iertat pentru voi, în fata lui Hristos, "(2 Corinteni 2:10)
Nu o fi inteles bine Sfantul Apostol, ca primise putere sa ierte si sa dezlege dupa cum il taie capul (asa cum fac astazi unii "urmasi ai apostolilor")?
Asadar, unde este greseala? La noi?
|
Da, asa cum ma asteptam. Multe fraze ca sa acoperiti faptul ca nu urmati invatatura Domnului si a Sfintei Scripturi.
Exista mai multe pasaje in care hotii, curvarii sant iertati pur si simplu. Vamesul (hot) Matei, destrabalata Maria Magdalena etc.
Deci, inca o data, Domnul a spus ca apostolii pot ierta pacatele, profetesa dumneavoastra spune ca nu, iar voi alegeti invatatura ei.
Alta practica contrara Sfintei Scripturi:
Sfantul apostol Pavel a spus in scrisoarea catre Timotei:
6. Căci dintre aceștia sunt cei ce se vâră prin case și robesc femeiuști împovărate de păcate și purtate de multe feluri de pofte,
7. Mereu învățând și neputând niciodată să ajungă la cunoașterea adevărului.
Sfintul apostol Pavel ne-a spus cum lucreaza inselatorii, iar biserica dumneavoastra si celelalte secte face exact asa, ca inselatorii. Intra din casa in casa ca sa insele oamenii impovarati de pacate.
Sfintul apostol Pavel spune "asa nu", dumneavoastra spuneti "asa da" si iarasi procedati contrar invataturii Sfintei Scripturi.