![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exista mai multe pasaje in care hotii, curvarii sant iertati pur si simplu. Vamesul (hot) Matei, destrabalata Maria Magdalena etc. Deci, inca o data, Domnul a spus ca apostolii pot ierta pacatele, profetesa dumneavoastra spune ca nu, iar voi alegeti invatatura ei. Alta practica contrara Sfintei Scripturi: Sfantul apostol Pavel a spus in scrisoarea catre Timotei: 6. Căci dintre aceștia sunt cei ce se vâră prin case și robesc femeiuști împovărate de păcate și purtate de multe feluri de pofte, 7. Mereu învățând și neputând niciodată să ajungă la cunoașterea adevărului. Sfintul apostol Pavel ne-a spus cum lucreaza inselatorii, iar biserica dumneavoastra si celelalte secte face exact asa, ca inselatorii. Intra din casa in casa ca sa insele oamenii impovarati de pacate. Sfintul apostol Pavel spune "asa nu", dumneavoastra spuneti "asa da" si iarasi procedati contrar invataturii Sfintei Scripturi. Last edited by nutucutu; 19.07.2012 at 10:23:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
""Pe viata Mea, zice Domnul Dumnezeu, cã nu doresc moartea pãcãtosului, ci sã se întoarcã de la calea lui si sã trãiascã."(Ezechiel 33:11) Citat:
P.S. Ce tot aveti cu "profeteasa"? Va bantuie "duhul" ei? Eu am venit cu argumente numai din Sfanta Scriptura. Citat:
Unde este inselatoria? Nu cumva in nebiblicul (inchizitoriul) slogan "crede si nu cerceta"? Tot nu am inteles unde spune Sfantul Apostol "asa da" iar eu spun "asa nu". Mai explicati-mi o data, caci sunt mai greu de cap. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Rezumat: pina acum ati negat in 3 situatii Cuvintul Domnului (1. "Acesta este Trupul meu"; 2. "Astazi vei fi cu mine in Rai."; 3. "Carora le veti ierta pacatele vor fi iertate, carora le veti tine vor fi tinute." ) si o data ati confirmat ca actionati ca dusmanii Domnului (mergeti din casa in casa sa ademeniti femeiusti robite de pacat). Domnul nostru ne-a invatat sa vorbim simplu, cu da sau nu. Ceea ce e pe linga vine de la diavol. Asa ca, toata multimea de cuvinte folosita ca sa va justificati invatatura contrara Sfintei Scripturi nu face decit sa confirme ca-i slujiti celui rau, folosind metodele lui. Iar aici nu ma refer la dumneavoastra personal, ma refer la asa-zisa dumneavoastra biserica. Vreti sa mergem mai departe cu invataturile contrare Sfintei Scripturi? Domnul nostru a spus: "15. Și iarăși, a doua oară, a fost glas către el: Cele ce Dumnezeu a curățit, tu să nu le numești spurcate." Din nou, ignorati Cuvintul DOmnului si invatatura Sfintei Scripturi si numiti necurate cele create de Dumnezeu. Si iarasi ii dati crezare profetesei dumneavoastra. |
|
|||
|
|||
![]()
Mintiti. Nu am negat si nu neg nimic din Cuvantul Domnului. Dimpotriva, iau tot, ceea ce nu este si cazul dvs. (a se vedea respingerea a ceea ce spune Domnul in Ioan 20:17).
Citat:
Se vede treaba ca dvs. ati inteles altceva, decat Sfantul Apostol Petru, din acea viziune. Cercetati Scripturile, caci acolo veti gasi adevarul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. OK. Ati ales sa numiti necurat ceea ce Dumnezeu a creat. Este treaba dumneavoastra 3. Se vede treaba ca ati stat la tifas cu apostolul Petru pentu ca stiti exact ce a gindit. Sau, daca nu ati stat la taifas cu el, din nou, folositi cuvantul "necurat" cand Domnul nostru v-a interzis sa o faceti. Si daca tot vorbim de sfantul Petru, mergem mai departe cu "invatatura" dumneavoastra care este contrara Sfintei Scripturi. Exemplul urmator: 20. Aceasta știind mai dinainte că nici o proorocie a Scripturii nu se tâlcuiește după socotința fiecăruia; 21. Pentru că niciodată proorocia nu s-a făcut din voia omului, ci oamenii cei sfinți ai lui Dumnezeu au grăit, purtați fiind de Duhul Sfânt. Sfintul Petru spune ca Sfinta Scriptura nu se tilcuieste dupa bunul plac al fiecaruia. Dumneavoastra spuneti ca fiecare om e capabil sa tilcuiasca Sfinta Scriptura. Si iarasi propovaduiti o invatatura contrara Sfintei Scripturi. Last edited by nutucutu; 19.07.2012 at 12:24:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si daca tot vorbim de sfantul Petru, ne puteti spune unde se afla el astazi? Intreb, deoarece Domnul Iisus Hristos i-a promis ca se va intoarce si-l va lua cu El (vedeti Ioan 14:1-3). Scriptura se talcuieste cu Scriptura (cum a fost cazul vedeniei apostolului Petru, talcuita tot de el, in Scriptura). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Deviati subiectul, iar acesta este: invataturile adventiste contrare Sfintei Scripturi. 3.Asta vine din invataturile lui Ellen White catre discipolii ei? Unde scrie asta? Dupa ce mi-ati aratat ca Domnul nostru spune " este"-iar dumneavoastra spuneti "nu este", DOmnul nostru spune "azi"-dumneavoasta spuneti "la sfarsitul lumii", nu ma mir ca il veti contrazice pe apostolul Petru. Daca nu aveti nici o jena sa-L contraziceti pe Domn doar nu o sa-mi imaginez ca ati avea vreo jena sa-l contraziceti pe slujitor. Ati vrut dovezi biblice ca invatatura dumneavoastra e contrara Sfintei Scripturi, vi le-am adus. Mai vreti si altele? Ca sacul meu e plin de grozavii si enormitati adventiste, contrare Sfintei Scripturi. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|