Citat:
În prealabil postat de Eugen7
Stimabila Laura, astfel de afirmatii tendetioase nu sunt demne de Adevar, Constiinta... Ortodoxie.
A denatura Adevarul este treaba satanofililor, a satanomorfilor, a satanodulilor...
Rusine minicinosilor care rastalmacesc afirmatiile NASA. Cu se se deosebesc ei de ereticii care schimba sensul Sfintelor Scripturi? Cu nimic...
|
Eugen, ce scrii tu e si ilar dar si tragic (pentru tine). De ce nu vrei sa asculti de sfatul intelept pe care ti l-a dat duhovnicul, sa scrii mai putin conceptiile tale si sa asculti de sfinti? In multe cazuri tu expui doar conceptiile tale, conceptii gresite luate din new-age si ecumenism. Nu neg, majoritatea invataturilor tale sunt corecte, dar si Arie avea 99% din inavaturi corecte. Nu e doar acest mesaj, si de catolici spui ca sunt la fel, putem sa ne inchinam la sfintii lor, adica dreapta credinta sau erezia e tot la fel, putem sa acceptam si erezia.
Cunosc cate ceva despre tine, si ti-am scris mai demult pe privat. Te-am intrebat de ce ai participat la congresul anual al ocultistilor, aia nu erau asatanofili? E adevarat, ai participat cu ratacirea evolutionismului teist pe care ai preluat-o din new-age/ecumenism, dar si aci e un lucru rau, nu doar ca tu crezi in ea, dar o si propovaduiesti in conferinte ca e invatatura ortodoxa.
Suntem din acelasi oras, imi poti scrie pe privat ce preot ai, ii cunosc si eu macar din auzite in Brasov, poate ne si intalnim.