Subiect: OZN-urile-pareri
View Single Post
Vechi 26.07.2012, 21:49:34
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Eugen, ce scrii tu e si ilar dar si tragic (pentru tine). De ce nu vrei sa asculti de sfatul intelept pe care ti l-a dat duhovnicul, sa scrii mai putin conceptiile tale si sa asculti de sfinti? In multe cazuri tu expui doar conceptiile tale, conceptii gresite luate din new-age si ecumenism. Nu neg, majoritatea invataturilor tale sunt corecte, dar si Arie avea 99% din inavaturi corecte. Nu e doar acest mesaj, si de catolici spui ca sunt la fel, putem sa ne inchinam la sfintii lor, adica dreapta credinta sau erezia e tot la fel, putem sa acceptam si erezia.
Cunosc cate ceva despre tine, si ti-am scris mai demult pe privat. Te-am intrebat de ce ai participat la congresul anual al ocultistilor, aia nu erau asatanofili? E adevarat, ai participat cu ratacirea evolutionismului teist pe care ai preluat-o din new-age/ecumenism, dar si aci e un lucru rau, nu doar ca tu crezi in ea, dar o si propovaduiesti in conferinte ca e invatatura ortodoxa.
Suntem din acelasi oras, imi poti scrie pe privat ce preot ai, ii cunosc si eu macar din auzite in Brasov, poate ne si intalnim.
Evolutionismul teist si creationismul e acelasi lucru? De ce este rau evolutionismul teist?

Last edited by TunsDiana; 26.07.2012 at 22:09:29.
Reply With Quote