Citat:
În prealabil postat de lore86
Interesanta mi se pare si tinuta de plaja.Adica pana anul trecut nu mi-am pus problema deloc.
Anul trecut am fost la mare, cu copiii. NU prea sunt prietena marii, ador muntele, dar spre binele copiilor am facut-o. Ajunsi pe plaja, m-am conformat. M-am dezbracat si am ramas in costum de plaja. Dintr-o data am simtit penibilul situatiei: eram intr-o tinuta atat de sumara in fata copiilor mei. Mi-a fost rusine, m-am simtit stingherita. Intr-o tinuta in care nu m-a vazut decat sotul, eu ma expuneam in fata tuturor. In mod sigur, nimeni nu era interesat de o mamica cu trei copii,dar sentimentul neplacut care ma insotea m-a facut sa ma simt ca am gresit locul. Apoi mintea mi-a fugit la Domnul: oare putea sa spun o rugaciune in tinuta aceea? Sau mai grav, daca Hristos ar fi venit atunci pe norii cerului eu cum l-as fi intampinat?
Gandurile astea ma ingrozeau.
Atunci am realizat ca nu pot fi cu doua fete; ca trebuie sa am o tinuta unica care sa ma reprezinte. Chiar daca se schimba croiul si materialul, tinuta trebuie sa ramana aceeasi.
M-am descurcat de minune in fusta si urcand muntele, si mergand pe strada, si la servici, si participand la diferite festivitati. Personal, am ajuns la concluzia ca fusta merge oriunde, doar adaptata la situatie:sport sau eleganta, vaporoasa sau de blugi.
e drept o o vreme am purtat si pantaloni, mai ales in iernile geroase sau in excursiile pe munte, dar in timp mi-am dat seama ca cel mai bine ma regasesc purtand fusta.
Nu o zic la general ci vorbesc de cazul meu particular.
|
Faptul ca ati dus copiii la mare"pt binele lor",arata ca i-ati dus pt baia benefica de soare,care este raspunzatoare de productia Vit.D
De ce sa va lipsiti si dvs de acest avantaj?
Din acest punct de vedere,purtarea unui costum decent de baie si o atitudine pe masura,nu au cum sa dauneze sau sa va faca sa regretati circumstantele.Mai ales ca subiectul in sine era pt cei care
smintesc in lacasurile de rugaciune.
Raspunsul la intrebarea"daca Domnul v-ar fi chemat la judecata in momentul acela cum ati fi aparut in costum de baie in fata lui"cred ca consta in primul rand in atitudinea dvs de moment;faptul ca va gaseati pe plaja,relaxandu-va cu copiii si asimiland niste elemente naturale necesare sanatatii nu va incrimineaza,cum s-ar fi intamplat daca in acelasi costum v-ati fi aflat in patul unui barbat casatorit,sa zicem.(scuzati,nu mi-a venit alt exemplu ,insa putem sa facem abstractie de pers.dvs.)
Referitor,la tinuta unica,permiteti-mi sa nu fiu de acord.
Exista tinute pt diverse ocazii,iar faptul de a adopta o tinuta unica pt tot felul de activitati imi creeaza neplaceri;tocmai ca tinutete sunt create sa tina pasul cu activitatile noastre.
In caz contrar,suntem oripilati de tinuta unica a unei prostituate,care se prezinta cu aceiasi rochie scandaloasa si la munca,si in biserica si la muzeu.