Citat:
În prealabil postat de Tartaruga
Discutabil. Uitati o paralela cu sportul. In anumite tari occidentale, unde la scoala este obligatoriu sportul in general, iar in cadrul sportului este obligatoriu innotul, sunt tot mai dese problemele cu musulmanii care nu isi lasa fetele sa mearga la innot din cauza ca este mixt, si in general au probleme cu anumite activitati sportive mixte unde tinuta nu mai poate fi o rochie larga si lunga pana in pamant. Nu stiu daca participa si femeile lor la JO, dar cert este ca echipamentele sportive la innot, gimnastica, patinaj si altele sunt mult mai sumare decat imbracamintea din biserica si totusi ochiul cu care sunt privite nu este la fel de patimas. Dar uite ca la musulmani da, exact la cei care isi acopera mai abitir femeile...
|
bineinteles ca participa si femeile lor la Jocurile Olimpice. Au chiar campioane olimpice daca nu ma insel. Participa femei din Iran, Irak, Palestina, Pakistan, Arabia Saudita etc.
Iata cateva dintre ele. Eu vad in aceste imagini femei fericite si mandre de cine sunt si nu niste fiinte oprimate si marginalizate. (parerea mea)