![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pot raspunde, pot formula pareri proprii, dar nu-mi sta in fire sa judec daca cele spuse de altii sunt obiective, subiective sau neutre. Fiecare om cu parerea lui dupa cum spuneam. Daca vreti musai o opinie personala despre cei care critica modul de a se imbraca al femeilor, sunt de parere ca ar trebui sa se abtina sa dea sfaturi ci sa modeleze daca vor pe altii prin puterea propriului exemplu. Daca insa li se cere parerea o pot face si pot vorbi din punctul de vedere propriu si personal. Cine are alta parere are libertatea sa nu fie de acord.
|
|||
|
|||
![]()
Cum este lumea vazuta de dvs.? In ce aspecte este diferita de cum o vad eu?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dvs spuneti ca femeile trebuie sa aiba libertatea sa se poata purta precum barbatii daca asa vor si a nu fi lasate sa faca asta inseamna o ingradire a libertatii. Eu vad libertatea asta ca pe ceva pozitiv, si cata vreme consider ca a face ceva ce nu-ti e de folos ba chiar daunator, cand cineva te opreste din a-ti face rau nu se cheama ca-ti ingradeste libertatea ci se cheama ca te ajuta din iubire. Si ca sa vb concret, vorbind la nivelul tarii noastre (caci sincera sa fiu nu ma intereseaza realitatile din tarile arabe intrucat nu m-as duce niciodata sa traiesc acolo) nu am auzit/citit/vazut pe undeva sa fie oprita vreo femeie de ex in Romania sa poarte pantaloni, sa se fardeze, dupa cum spuneti dvs. Pana si in Biserica ele intra astfel asa ca.... unde-i ingradirea de care vorbiti? Caci una e sa spui ce e indicat sa faci, sa sfatuiesti si alta sa ingradesti.
|
||||
|
||||
![]()
ma bucur. e simplu sa fii de acord daca-ti doresti asta.
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt deacord cu dvs., sfatul este mereu bine-venit. Doar oamenii mandrii sau nechibzuiti nesocotesc sfaturile. Iar ca sfatul sa ramana sfat si sa nu devina ingradire, trebuie ca omului sa i se lase libertatea de a alege. Ori de multe ori nu a fost cazul, aceasta libertate de alegere nu a existat. Acum s-au mai schimbat lucrurile, dar in anumite aspecte inca nu exista deplina libertate a alegerii, inca sunt tot felul de ingradiri sub pretextul ca altcineva stie mai bine ce-i mai bine pentru vecinul si unde ar fi pericolul. Ori poate ca pericolul se afla in cu totul alta parte. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Probabil ca asa este, ca in general, barbatii au inclinatie catre matematica mai mult decat femeile, sa ne uitam la facultatea de Politehnica cati studenti barbati sunt comparativ cu studentii femei, mult mai multi; ca o femeie e foarte buna la matematica, asta nu inseamna nimic, dominanta apartine partii masculine. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iata cateva dintre ele. Eu vad in aceste imagini femei fericite si mandre de cine sunt si nu niste fiinte oprimate si marginalizate. (parerea mea)
Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma si mantuieste-ma pe mine pacatoasa http://mamiprovocarea.wordpress.com Last edited by maria32; 08.08.2012 at 11:00:25. |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.crestinortodox.ro/editori...le-138166.html
Mă folosesc de acest topic pentru a re-aduce în atenția dvs. ideea că nu trebuie să acordăm îmbrăcăminții un rol mai mare decât i se cuvine și pentru a vă împărtăși anumite probleme pe care le am în acest sens. NU sunt înrobită de modă sau lucruri musai scumpe... DAR tot cheltuiesc destul de mult pe haine :-( Scuzele mele sunt că la serviciu există un oarecare standard referitor la ținută, iar lucrurile de calitate, în magazine sunt scumpe. Poate la croitor aș ajunge la un preț mai bun, dar mi-ar lua mult mai mult timp cu mersul la probe, și eu nu prea am răbdare. În plus, mă bucur când un lucru îmi vine bine, caut haine frumoase, în fine, care îmi plac mie, sunt decente dar nu mă încadrez în recomandările articolului atașat. Dumneavoastră, doamnelor, cum vă alegeți îmbrăcămintea? Mă gândesc chiar să îl întreb pe părinte la spovedanie, ce am de făcut în acest sens. Sper că nu sunt pierdută de tot! |
|
|||
|
|||
![]()
Eu imi iau haine de la second hand. Gasesti lucruri mult mai originale, de buna calitate si ieftine.
Nu stiu daca si in Romania sunt magazine bune de acest fel. Aici sunt, trebuie sa le stii si gata cu hainele scumpe. Dar sigur, unii vor zice ca tot vanitatea joaca un rol important.. Ca tot vrei haine frumoase. ;-) Nu vreau sa intreu in vreo polemica (din nou), dau numai o idee.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Camasa-imbracaminte barbateasca? | elena20 | Reguli in Biserica | 7 | 26.01.2013 21:38:26 |
Doliul in imbracaminte | elizabeta | Generalitati | 21 | 24.01.2012 15:16:42 |
Imbracaminte modesta | Smila1 | Generalitati | 144 | 19.05.2011 12:36:51 |
Despre podoabe si machiaj | ortodox4life | Generalitati | 117 | 24.09.2009 12:21:11 |
Despre machiaj si bijuterii | danyel | Generalitati | 102 | 20.07.2007 16:15:30 |
|