View Single Post
Vechi 08.08.2012, 16:04:08
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Adica vrei sa spui ca Legea e relativa? Nu se aplica in situatii extreme?
Nu asta vreau să spun, ci că în viață nu dai doar peste situații extreme. Și dacă totuși dai, ce e mai simplu, corect și sănătos? Să mănânci o rădăcină, ori un șobolan?

Citat:
Nu e deloc un mit. Hai, incearca si fa si tu niste calcule, ca doar sunt buni sectarii sambetisti la calcule: vezi cat costa 1 kil de rosii si un kil de carne de porc si cate calorii iti da 1 kil de rosii si cate un kil de carne de porc.
Mai întâi de toate, ai dat exemplul unor bătrâni de la țară, unde știi bine că 1 Kg de roșii [te] costă mult, mult mai puțin decât 1 Kg de carne.
Mai apoi, vegetarianismul nu înseamnă doar roșii ori mere din Patagonia, adică tot ce e mai scump...

Citat:
Apuca, stai linistit. Eu unul nu am auzit ca un sectar sambetist sa traiasca mai mult de 100 de ani
Ei bine, eu am auzit și chiar văzut.

Citat:
dar ortodocsi sunt o gramada. Secretul acestor longevivi este postul bisericesc.
Ai impresia că adventiștii nu postesc? Iar dacă prin "post bisericesc" înțelegi postul acesta fără carne (care pentru mine personal nici nu înseamnă post), sunt adventiști care "postesc" toată viața, de la naștere pănă la adânci bătrâneți.

Citat:
Da, dar tu afirmi despre tine ca esti mantuit.
Asa este: te intreb pe tine, coane 666, esti mantuit?
Nu ști în ce sens am afirmat că sunt mântuit, deși cred că am explicat... Sunt mântuit datorită jertfei lui Hristos, dar pot cădea. Și invers: poți trăi o viață în păcate, după care să te pocăiești sincer și să ajungi în Cer. Prin același Har și în virtutea aceleiași Jertfe...
Reply With Quote