Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
De ce vii cu asemenea exemple extreme? Tu ai trecut printr-o asemenea experiență tragică măcar o singură dată în viață? Dacă vei ajunge în această situație, spune-mi și te voi ajuta; nu-ți fă probleme...
|
Adica vrei sa spui ca Legea e relativa? Nu se aplica in situatii extreme?
Citat:
Asta cu "dieta vegetariană mai scumpă decât carnea" e un mit. În special la țară - cum ai exemplificat. Spune mai degrabă că obiceiurile [greșite] alimentare ale românilor sunt greu de schimbat. Datorită inerției la schimbare și datorită prejudecăților.
|
Nu e deloc un mit. Hai, incearca si fa si tu niste calcule, ca doar sunt buni sectarii sambetisti la calcule: vezi cat costa 1 kil de rosii si un kil de carne de porc si cate calorii iti da 1 kil de rosii si cate un kil de carne de porc.
Sau tu consideri ca te spurci facand asemenea calcule.
Citat:
Dar nu-i obligăm de fel! Îi obligă medicul... Dacă cumva mai apucă vârsta pensionării...
|
Apuca, stai linistit. Eu unul nu am auzit ca un sectar sambetist sa traiasca mai mult de 100 de ani, dar ortodocsi sunt o gramada. Secretul acestor longevivi este postul bisericesc.
Citat:
Ușurel, ușurel, amice! Dacă am fost mântuiți de Hristos, nu înseamnă că am și ajuns deja în Cer...
|
Da, dar tu afirmi despre tine ca esti mantuit.
Asa este: te intreb pe tine, coane 666, esti mantuit?