Citat:
Īn prealabil postat de mirela.t
Hai mai Decebal, nu ma dezamagi chiar asa, m-asteptam la mai mult din partea ta!! Care clarviziune?! Zero barat in cazul respectiv, ba chiar ignoranta si bataie de joc. N-ai nevoie de duhovnic ca sa te casatoresti cu cineva la intamplare, asta cred ca e clar !
Legat de casatoria fara indragostire, nu stiu cat de numeroase sunt cazurile, dar trebuie sa fie groaznic sa nu mearga, si sa stii ca ti-ai facut-o cu mana ta. (ca duhovnicul vad ca se cam absolva.. )
|
Ha, ha! Iarta-ma, surioara, dar rad sincer din toata inima. Si nu te grabi sa ma certi!
Sa-ti spun de ce rad, mai intai...
Uite, cand am vazut postarea ta, prima pe intamplarea cu pricina, am zambit. Ziceam asa: ei, Mirela s-o fi grabit nitel, dar va reveni si va reconsidera in alta optica talcuirea... Dar care sa fie talcuirea?
Si dupa o vreme am gasit, de bine de rau, o reactie in mine (la care bineinteles ca tin foarte tare!...:)...), o parere de-a mea, desigur, pe care m-am impopotonat s-o numesc talcuire...
Si am zis: daca Mirela o tine pe-a ei, o sa zic si eu, daca nu, nu. Si acum, uite ce-mi facusi: ca eu ma tem s-o zic pe-a mea, ca zau, m-am cam saturat sa fiu luat ba pe direct ba pe privat de nazdravan si smintit si ce mi s-a mai spus. Cred ca ma intelegi: am obosit...
Asa ca am ras adineauri, ca uite ca n-am incotro si tot trebuie s-o zic.
Dar nu acum, totusi, ca vreau s-o zic frumos, cu mintea limpede (nu, n-am consumat alcool, prieteni...:)....doar am citit mult, de la 23 la 5,30), sa nu fac vreo boacana.
Poate maine, adica azi, cu ajutorul lui Dumnezeu.
Pana atunci, te imbratisez frateste. Dumnezeu sa te ocroteasca, Mirela!
P.S. Ziceam ca regret ca nu prea am evlavie la Parintele Arsenie. Dupa povestea asta insa, cred ca incep sa tin la Parintele. Modul cum a procedat Arsenie Boca acolo mi se pare extraordinar. Minunat! Splendid! Voi incerca sa arat maine de ce cred asta. E cu adevarat un gest de om al lui Dumnezeu, sunt convins. Sa ma ajute Domnul sa arat fie si-n parte cum vine asta...