View Single Post
  #968  
Vechi 10.08.2012, 13:53:24
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Mesaje: 2.580
Implicit

Referitor la incercarea bioenergeticienilor de a defaima Preotii lui Hristos Iisus, Sfanta Sa Biserica Ortodoxa, Sfintii lui Hristos Iisus adaug pe langa postarea elocventa de mai jos:

Normal ca tatal minciunii vrea sa faca din Sfintii lui Hristos... bioenergeticieni sau mai stiu eu ce alte dracovenii. Dar oare nu vor fi lasati de harul Duhului Sfant, sa se afunde ireversibil in orbirea duhovnicesca pe care ei insisi au ales-o precum cei ce au incercat sa atace pe Lot si pe ingerii care venisera sa il cerceteze? Sau precum Elimas vrajutorul care se opunea Sfantului Pavel?

Asadar sa ne rugam Domnului in Sfanta Sa Bierica, in Sfintele Taine sa se milostiveasca de noi si sa ne daruiasca discernamant duhovnicesc.

http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=429

Au aparut diverse dracovenii care se folosesc de numle Pr. Arsenie Boca elucubrand... pe teme spirituale si nu numai.
Oare cine mana (indeamna) la minciuna?

Convorbiri astrale cu Sfantul Arsenie Boca - Florica Lecu
http://www.cartespirituala.ro/produc...6c1b0635d31c69
http://www.libris.ro/carte-ortodoxa/...--p369288.html
"Prietenul îmi oferise fotografii pentru a le da altor persoane. După două săptămâni Arsenie mi-a spus: "Să mai dai și altora fotografia! Vei vorbi lumii despre mine"
I-am răspuns: "Cu drag, Arsenie. Și despre sfântul Ciprian am vorbit."
Cu referire la faptul că, în timpul când scriam la prima carte, sfântul Ciprian mi-a spus: "În urma cărții tale vor veni credincioși la mine"
Atunci nu am văzut legătura, dar după aceea am întâlnit persoane care mi-au spus că din cartea mea au aflat de sfântul Cirpian sau/și de biserica Zlătari din București unde îi sunt moaștele și au participat la slujbele de acolo.
Arsenie a continuat: "Cu mine vei face mai mult și vei întâmpina și greutăți" Simțeam cum crește iubirea mea pentru sfântul Arsenie Boca. Mi-am dus mâna pe umăr, nu mă deranja ceva, am dus-o din cauza emoției. Arsenie m-a atenționat: "Lasă-ți trupul, privește sufletul! Este frumos asemenea unei crengi cu flori de măr"
Informațiile veneau în continuare..."

Despre dracoveniile ezoteriste puteti citi pe aici:
http://vicctoriaionepsihologulmeu.bl...4_archive.html

Cat despre interesul "spiritual" al autoarei si (im)pertinenta afirmatiilor dumneaei in legatura cu Pr. Arsenie Boca...
Cunoscand energiile - Florica Lecu
http://www.cartespirituala.ro/produc...oducts_id=2400
"Cunoscând energiile
Am ales situații care să cuprindă:
- depistarea câmpului energetic universal, a câmpului energetic uman, a centrilor energetici și corzilor energetice, menținerea lor în echilibru
- folosirea energiilor pentru împământare, protecție, curățare-purificare
- relaxarea, meditația, comunicările cu entitățile din planul fizic și din alte planuri de existență, cu plantele și animalele
- aspecte începând din viețile anterioare, înainte ca spiritul să pătrundă în viitoarea ființă pământeană, nașterea ei
- călătoriile spiritului și plecarea acestuia din corpul fizic, încheind încă un ciclu de viață pământeană, până în momentul în care, ajuns la maturitate spirituală, se reîntoarce în locul din care a plecat pentru prima dată în lumea fizică
Dacă ai sau nu capacități extrasenzoriale dezvoltate, dacă ai sau nu cunoștințe teoretice în domeniu, îmi doresc ca textul acestei cărți să te ajute."

Asadar sa luam aminte
"20. Vai de cei ce zic răului bine și binelui rău; care numesc lumina întuneric și întunericul lumină; care socotesc amarul dulce și dulcele amar!
21. Vai de cei care sunt înțelepți în ochii lor și pricepuți după gândurile lor!
22. Vai de cei viteji la băut vin și meșteri la făcut băuturi îmbătătoare!
23. Vai de cei ce dau dreptate celui nelegiuit pentru mită și lipsesc de dreptate pe cel drept!" Isaia, cap 5


Cat despre sfintii lui Hristos... orice se ridica impotriva lor se ridica impotriva luminii ochilor lui Dumnezeu:
"Căci așa zice Domnul Savaot: "Pentru slava Sa, El m-a trimis la neamurile care v-au jefuit pe voi; căci cel care se atinge de voi (sfintilor) se atinge de lumina ochiului Lui! " Zaharia 2,12

Doamne ajuta. Har, pace si intelepciune sa ne daruiasca Domnul Iisus Hrisotos. Amin!
__________________
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit";
Reply With Quote