Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Este atât de personală, încât ai nevoie de... un martor. Ca și când, calitatea de Preot a lui Hristos (Evrei 4,14-16) și calitatea Lui de Martor (Apoc.1,5) n-ar fi suficientă.
|
La voi nu sunt martori? Pastorii vostri foarte gras platiti ce sunt? Cand luati asa-zisa "cina Domnului" va luati singuri painea si mustul sau vi le daruiesc pastorii?
La noi Spovedania fiecare o face in fata lui Dumnezeu - de parca ar exista vreun loc in care sa nu fie prezent Dumnezeu. La fel si Impartasania, si ungerea cu untdelemnul sfintit de la Maslu, etc. Nimic nu se face in Biserica in afara de Dumnezeu si cu titlu personal.
Acuzatiile voastre vin din rea-vointa.
Citat:
Din moment ce au primit îngăduința de a consuma și carne, nu trebuia neapărat, dar era mai bine pentru rasa umană (chiar și pentru regnul animal  ) și pentru diminuarea degenerării ei.
|
Poate! Dar problema e ca voi judecati si condamnati pe ceilalti oameni pentru consumul de carne. Faceti din consumul de carne un prilej de poticnire, adica puneti legea voastra in locul ingaduintei lui Dumnezeu.
Si aici este pacatul vostru.
Citat:
Dar bineînțeles... în Iad.
|
Intreaga ta fiinta acuza prin toti porii. Cred ca ai ajuns cu adevarat greu de suportat chiar si printre ai tai.
Citat:
Dacă nu-l vreau în farfurie, înseamnă că-l disprețuiesc? Că nu-mi place să stau aproape de el datorită mirosului infect și murdăriei lui caracteristice, e drept; dar faptul că o pisicuță e la fel de "necurată" conform Scripturii, nu mă împiedică să o mângâi cu plăcere.
|
"..mirosului infect si murdariei.."
Q.E.D. No comment.