View Single Post
Vechi 11.08.2012, 20:35:15
viviana's Avatar
viviana viviana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.11.2007
Locație: undeva...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Din pacate,relatia dintre copil si parinte vitreg se doveste a fi rodnica sau falimentara numai dupa ce familia isi intra in rolurile ei depline.
La intalniri,tatii vitregi sunt cuceritori,stau o ora doua la povesti cu copiii adoptivi,aduc carti,jucarii si prajituri si totul pare minunat.Iadul poate fi gustat dintr-o relatie directa iar momentele de criza pot dezvalui adancimea sufleteasca a oamenilor.

Totusi,daca va orientati sa va casatoriti cu un crestin am toata increderea ca fiind un om cu o perspectiva spirituala a existentei,se va purta bine cu un copil care nu este al sau.
Buna seara tuturor. Revin , dar sunt mult mai linistita si am multa pace in suflet desi situatia mea e una f dificila , sunt dupa 21 ani de munca in somaj, singura cu baiatul meu, dar in toata aceasta durere simt ca Dumnezeu nu ma va lasa...nu mi-e usor, dar merg inainte si gandesc ca stie Doamne-Doamne ce face...trebuie sa ne tragem pacatele , macar daca sunt marturisite, scriam acest topic atunci cand credeam ca cineva langa mine m-ar putea ajuta sa trec mai usor peste situatia aceasta...nu nu e asa , linistea si pacea sunt in noi, trebuie numai s-o scoatem la iveala.Doamne-Ajuta tuturor.
[SIZE=3]"Dragostea adevarata se aseamana cu flacara unei lumanari. Oricate alte lumanari s-ar aprinde din ea, flacara primeia ramane intreaga si nu se micsoreaza deloc. Si, fiecare noua lumanare, are aceeasi flacara ca si precedentele...,,[/SIZE]
Reply With Quote