![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[SIZE=3]"Dragostea adevarata se aseamana cu flacara unei lumanari. Oricate alte lumanari s-ar aprinde din ea, flacara primeia ramane intreaga si nu se micsoreaza deloc. Si, fiecare noua lumanare, are aceeasi flacara ca si precedentele... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
multe chestii triste cu divorturile astea....de fapt se constata un regres al familiei....si societatea nu incurajeaza familia....legat de cei divortati....sa vb. cu duhovnicul lor cum e mai bine......ei pot da un sfat bun, noi putem da sfaturi...dar putem gresi....nu ma pronunt, daca as fi fost insurat si apoi divortat....nu m-as mai fi casatorit....as fi ales apropierea de Domnul...nu as merge la manastire...as sta singur in celibat...cu credinta in Domnul...cu copil e mai greu de luat o decizie.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mi-a scapat topicul asta pana acum, cred ca munceam prea mult pe vremea aia. :)
Philalex, tu oricum nu esti in favoarea casatoriei - desi frica ta pare a fi mai mult de natura economica, din ce-am mai citit eu de la tine - deci sfaturile tale sunt din perspectiva asta pe care ai afisat-o constant pe forum. Last edited by mirela.t; 17.08.2012 at 09:52:25. |
|
||||
|
||||
![]()
Din pacate,relatia dintre copil si parinte vitreg se doveste a fi rodnica sau falimentara numai dupa ce familia isi intra in rolurile ei depline.
La intalniri,tatii vitregi sunt cuceritori,stau o ora doua la povesti cu copiii adoptivi,aduc carti,jucarii si prajituri si totul pare minunat.Iadul poate fi gustat dintr-o relatie directa iar momentele de criza pot dezvalui adancimea sufleteasca a oamenilor. Totusi,daca va orientati sa va casatoriti cu un crestin am toata increderea ca fiind un om cu o perspectiva spirituala a existentei,se va purta bine cu un copil care nu este al sau.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[SIZE=3]"Dragostea adevarata se aseamana cu flacara unei lumanari. Oricate alte lumanari s-ar aprinde din ea, flacara primeia ramane intreaga si nu se micsoreaza deloc. Si, fiecare noua lumanare, are aceeasi flacara ca si precedentele... ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfaturi pentru tanari casatoriti | Dia20_diana | Nunta | 19 | 10.08.2012 14:32:23 |
SoareD:Va mulumesc pentru sfaturi | SoareD | Generalitati | 2 | 14.06.2009 15:46:04 |
sfaturi pentru suflet | radup | Nunta | 42 | 03.11.2008 21:02:59 |
Sfaturi ale Pr. Arsenie pentru Pr. Daniil | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 0 | 11.04.2007 12:14:23 |
Sfaturi pentru post | Juli | Pocainta | 2 | 21.02.2007 13:14:57 |
|