Subiect: U.d.m.r.
View Single Post
Vechi 03.09.2012, 11:26:49
tikaalba tikaalba is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.02.2011
Locație: Azi in Romania,maine...???
Religia: Ortodox
Implicit

Este o mare diferenta in a fi turist/a tranzita judetele Harghita ,Covasna si Mures si a trai aici.

Apoi atitudinea anormala a autoritatilor locale din aceste judete care dupa umila mea parere sunt angajati ai statului roman.Folosirea in relatiile de interes public (numai)a limbii maghiare,a insemnelor care nu apartin statului roman.

Presedintele de onoare al PNL,Radu Campeanu spunea,,ungurii din Ardeal trebuie sa inteleaga ca sunt cetateni ai Romaniei,nu sunt cetateni ai Ungariei,,...si cred ca nu ar trebui sa revendice drepturi care sunt contrare existentei statului roman.

UDMR-ul si toti inaltii demnitari ai Ungariei care se plimba prin Romania cantr-un sat fara caini si nu-i intreaba nimeni de sanatate ,fac politica majoritatii...lor.

Nu stiu daca am voie sa fac poze intr-un market,dar daca nu este posibil am sa iau o eticheta de pe raft(nu-i ortodox si nici legal,cred) sa o pun aici,sa vedeti cat de mare e scrisa denumirea produsului mai intai in maghiara,si apoi mic,mic sau de loc in romana.

Oare cand cei care ne conduc vor gandi romaneste???