Subiect: U.d.m.r.
View Single Post
Vechi 06.09.2012, 18:20:25
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Ți-am mai explicat că am fost acolo nu odată și am fost mulțumit. Cine are în cap un ciocan vede în jur numai cuie; cine are în cap ideea fixă cu ungurii și Ardealul va începe să aibă viziuni cu cinci minute înainte să tragă trenul pe peronul din Miercurea Ciuc.
Asta e părerea ta. Nu mai intru în detalii că văd că vorbesc cu pereții.

Citat:
Tu ești conștient că discursurile care se referă la alte naționalități cu sintagme de genul "planuri diabolice" sunt specifice fascismului sau indivizilor afectați de paranoia ?
Te-ai uitat la filmul acesta?: http://www.youtube.com/watch?v=yIi75znR_G8 Ești conștient de ce se vorbește în acest film. L-am inventat eu sau românii, sau este un eveniment care a avut loc?

Citat:
Și/sau ești conștient de cât de ridicolă este afirmația ta, că "nu îi împroșcăm cu nimic, nu avem nimic cu ei, dar sunt diabolici" ?
Văd că te pricepi la răstălmăcit. "Nimeni nu împroașcă pe unguri, ci doar vrem să evidențiem planurile lor diabolice (în special UDMR), adică faptul că vor autonomie".

Citat:
Ba mă interesează să nu fie otrăvită de genul de discurs pe care îl susții tu pe aici.
Și crezi că mă interesează părerea ta despre discursul meu?