Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.09.2012, 17:53:03
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Și tu ce faci prietene? Te bați cu pumnul în piept cât de bănățean ești, sfidând restul țării, în special sudul. Dacă te ții deștept hai un pic mai spre centrul țării (de ex Miercurea Ciuc, Odorheiu), să te văd, tot așa de mulțumit vei fi de unguri?
Ți-am mai explicat că am fost acolo nu odată și am fost mulțumit. Cine are în cap un ciocan vede în jur numai cuie; cine are în cap ideea fixă cu ungurii și Ardealul va începe să aibă viziuni cu cinci minute înainte să tragă trenul pe peronul din Miercurea Ciuc.

Citat:
Nimeni nu împroașcă pe unguri, ci doar vrem să evidențiem planurile lor diabolice, adică faptul că vor autonomie. Ești conștient de asta?
Tu ești conștient că discursurile care se referă la alte naționalități cu sintagme de genul "planuri diabolice" sunt specifice fascismului sau indivizilor afectați de paranoia ?

Și/sau ești conștient de cât de ridicolă este afirmația ta, că "nu îi împroșcăm cu nimic, nu avem nimic cu ei, dar sunt diabolici" ?

Citat:
Sau pentru tine faptul că trăiești bine mersi nu te mai interesează de restul populației?
Ba mă interesează să nu fie otrăvită de genul de discurs pe care îl susții tu pe aici.
Citat:
Nimeni nu ar avea nimic cu ei, dacă ei și-ar vedea de treabă.
Dacă vrei, îți pot găsi o sintagmă cu exact același sens, sau poate cu exact aceeași formulare, în Mein Kampf.

Finalmente, citește mesajul meu pentru TunsDiana, de mai sus, și consideră că îți este adresat și ție.