Citat:
În prealabil postat de Demetrius
Verificați aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...892#post468892 , că v-am dat exact versetele unde diavolii L-au rugat, (Lc8,31) și (Mc5,10):
31. Și-L rugau pe El să nu le poruncească să meargă în adânc. (Lc8,31)
10. Și Îl rugau mult să nu-i trimită afară din acel ținut. (Mc5,10)
dar nu citiți pentru că nu vă permite... ”duhul”.
Oricum, din cauza aceluiaș ”duh” nu vedeți nici că bărbatul salvat chiar L-a rugat:
18. Iar intrând El în corabie, cel ce fusese demonizat Îl ruga ca să-l ia cu El.(Mc5,18)
V-am spus, sunt vulnerabil; deja mi-e silă de mine pentru dialogul ăsta.
17. Și ei au început să-L roage să se ducă din hotarele lor.(Mc5,17)
Dacă și El a plecat, eu nu L-oi urma?
Doamne ajută-vă!
|
Demetrius,
Poate nu v-ar mai fi sila daca ati accepta adevarul. Cine l-a rugat pe Domnul ca sa il salveze pe acel om demonizat? Dvs. dati niste versete in care diavolii il roaga pe Domnul sa nu ii pedepseasca pe ei prea tare si nicidecum nu il roaga pe Domnul sa il scape pe om de ei! Dvs. va dati seama ce ati spus? Iar apoi, in versetul 18 scrie "cel ce fusese demonizat", deci omul era deja salvat cand il roaga pe Domnul sa il ia cu El, si nicidecum nu se rugase sa fie salvat! Asta nu puteti accepta, ca demonizatul a fost salvat de Iisus fara ca cineva sa Il fi rugat sa il scape de demoni...
Si Domnul face pana astazi astfel de minuni, poate o sa vi se dea sansa sa fiti martor la vreuna din ele.