Subiect: Mantuirea
View Single Post
Vechi 07.09.2012, 02:42:26
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Tartaruga Vezi mesajul
Ce este greu? Pai spune-mi de unde ia papuasul sangele ca sa il bea?
Si eu as putea zice ca este simplu sa te tratezi de boala x si y, iti trebuie doar medicamentele a si b si eventual interventia chirurgicala supercomplicata care se face doar la noi si la cei pe care noi i-am invatat. Dar de unde iei tu medicamentele a si b daca in Romania nu exista si nu a auzit nimeni de ele? Si cum te operezi daca in Romania nu stie nimeni de astfel de operatii? Sau papuasul cum o sa stie sa ia aceste medicamente si sa se opereze? Si ce fac eu cand vad ca nu veniti sa luati medicamentele si sa va operati la noi? O sa va zic, si tie si papuasului, ca sunteti blindati de mandrie pentru ca nu ati vrut sa luati medicamentele si sa va smeriti ca sa va operati, numai mandria v-a impiedicat sa veniti in Franta pentru tratament, asa ca pe buna dreptate muriti!

Cam asta sustineti voi... Si inca sustineti ca asta ar fi dreptatea lui Dumnezeu...
Asta e esenta: crestinismul musteste de contradictii si subiectivisme. Cum taiem nodul gordian? Creatorul ne-a dat o "sabie laser": iubirea. Inca o data, sunt plin de admiratie pentru ce spui si cum spui: simplu, deschis, omeneste.