Citat:
În prealabil postat de iustin10
Au fost curatiti prin sangele lui Hristos toti,daca il vor bea.
Fara a bea sangele lui Hristos,inseamna ca refuzi sa fii copil al Tatalui ceresc.
Ce e asa greu?Trebuie doar baut acest sange.
Prin jertfa,Hristos a varsat sangele sau,si,ca sa fie si mai usor sa ramina in noi,l-a prefacut in vin:adica ceva dulce si bun .
Toti oamenii sunt chip al lui Hristos ,multi ajung la credinta in El. Mai ramine un singur pas sa faca : sa se lase in voia Lui ,sa nu mai caute mantuirea singuri , ci sa o dea in mainile Lui.
Nimeni nu e aruncat afara ,usa e deschisa,si cine vrea ,poate sa vina sa guste.
Toti suntem minunati ,dar harul desavarsirii,vine de la Dumnezeu ,si doar prin sangele lui Hristos.
Totul e adevarat si frumos ,toti suntem deosebiti,toti iubiti de El, dar harul lui Dumnezeu covarseste orice minte umana. Nimic de la noi,decat ce eram oricum datori ca slugi netrebnice ,totul de la El,stapinul inimilor noastre
|
Ce este greu? Pai spune-mi de unde ia papuasul sangele ca sa il bea?
Si eu as putea zice ca este simplu sa te tratezi de boala x si y, iti trebuie doar medicamentele a si b si eventual interventia chirurgicala supercomplicata care se face doar la noi si la cei pe care noi i-am invatat. Dar de unde iei tu medicamentele a si b daca in Romania nu exista si nu a auzit nimeni de ele? Si cum te operezi daca in Romania nu stie nimeni de astfel de operatii? Sau papuasul cum o sa stie sa ia aceste medicamente si sa se opereze? Si ce fac eu cand vad ca nu veniti sa luati medicamentele si sa va operati la noi? O sa va zic, si tie si papuasului, ca sunteti blindati de mandrie pentru ca nu ati vrut sa luati medicamentele si sa va smeriti ca sa va operati, numai mandria v-a impiedicat sa veniti in Franta pentru tratament, asa ca pe buna dreptate muriti!
Cam asta sustineti voi... Si inca sustineti ca asta ar fi dreptatea lui Dumnezeu...