View Single Post
Vechi 19.09.2012, 13:41:59
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
My lady, atat timp cat NU a aparut antihristul in lume, NU are cum sa apara nici acel numar 666 (in orice forma) in lume si nici oameni pecetluiti cu 666. Sa sustii ca cipurile sau cardurile sunt 666 este o aberatie. Este ca si cum ai sustine ca rosu, verde si negru sunt culorile statului (tara) Vega (ipotetic vorbind), Vega stat (tara) care nici nu exista. Este acum antihristul in lume? Din cate stiu eu NU. Atunci cum poate sa existe pecetea lui in lume? Pecetea (666) nu v-a aparea abia DUPA ce antihristul v-a domina intreaga planeta? Nu cumva acesti duhovnici nu fac altceva decat sa sperie lumea?
Ca Antihrist a aparut sau nu in lume nu putem sti. Ceea ce cu siguranta stim e ca nu a aparut inca in viata publica. Sunt lucruri foarte diferite.
Ceea ce de asemenea simtim e ca incetul cu incetul se tese o lucrare demonica la nivel mondial. Iar dovezile sunt nenumarate.Iar dulcea noastra nepasare naste monstrii. CU care ne vom confrunta, mai devreme sau mai tarziu.

Personal cred ca Domnul ii va pazi pe alesii lui de lucrurile sub pecetluirea celui rau. Iar toata aceasta propaganda anticip cred ca va crea exact efectul contrar: va determina o atitudine ironica, de nepasare de genul"Din astea am tot auzit" iar atunci cand pericolul se va instaura cu adevarat oamenii vor accepta cu usurinta cipul in mana sau pe frunte.

Adevarata problema abia atunci va incepe...