Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.09.2012, 21:43:07
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Parintele n-avea cum sa stapaneasca notiunile teoretice ca un inginer.
In sfarsit, o recunoastere indirecta din partea unui mare fan al miscarii "anticip", a faptului ca ceea ce spunea par. Paisie nu are nici o legatura cu propaganda actuala anticip ba chiar mai mult, nu are legatura nici cu realitatea.

Va sa zica iti trebuie o diploma de inginer ca sa faci diferenta intre "cip implantat" si "pecetluirii pe mana sau pe frunte cu raze laser, a numarului 666, numele antihristului, care nu se va distinge cu ochiul liber."

Tu ai asa ceva, din moment ce ai sesizat ridicolul?

Citat:
Dupa tine, nici antihrist nu exista!
Deci, cand epuizam argumentele incepem sa punem cuvinte in gura celuilalt, ca sa avem ce combate?
Reply With Quote
Vechi 18.09.2012, 21:56:22
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
In sfarsit, o recunoastere indirecta din partea unui mare fan al miscarii "anticip", a faptului ca ceea ce spunea par. Paisie nu are nici o legatura cu propaganda actuala anticip ba chiar mai mult, nu are legatura nici cu realitatea.

Va sa zica iti trebuie o diploma de inginer ca sa faci diferenta intre "cip implantat" si "pecetluirii pe mana sau pe frunte cu raze laser, a numarului 666, numele antihristului, care nu se va distinge cu ochiul liber."

Tu ai asa ceva, din moment ce ai sesizat ridicolul?

Deci, cand epuizam argumentele incepem sa punem cuvinte in gura celuilalt, ca sa avem ce combate?

Citeste cu atentie cuvintele parintelui si Apocalipsa, capitolele 13, 14 si 15 si vezi unde poti s-o intorci ca la Ploiesti si unde nu.
Reply With Quote
Vechi 19.09.2012, 11:17:52
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
Iarta-ma! A fost o gluma neinspirata pentru a te contrazice. Intrebarea era retorica, formulata tocmai pentru a intari ideea ca Dumnezeu nu este ca oamenii si nu-și schimbă parerea. Capitolele 13, 14 si 15 din Apocalipsa raman valabile oricand.

Exsita riscul sa se procedeze si in zilele noastre ca pe vremea lui Iisus. Oamenii, desi vad si acum ca si atunci ca se implinesc niste profetii, accepta mai usor minciuna decat adevarul.
My lady, atat timp cat NU a aparut antihristul in lume, NU are cum sa apara nici acel numar 666 (in orice forma) in lume si nici oameni pecetluiti cu 666. Sa sustii ca cipurile sau cardurile sunt 666 este o aberatie. Este ca si cum ai sustine ca rosu, verde si negru sunt culorile statului (tara) Vega (ipotetic vorbind), Vega stat (tara) care nici nu exista. Este acum antihristul in lume? Din cate stiu eu NU. Atunci cum poate sa existe pecetea lui in lume? Pecetea (666) nu v-a aparea abia DUPA ce antihristul v-a domina intreaga planeta? Nu cumva acesti duhovnici nu fac altceva decat sa sperie lumea?
Reply With Quote
Vechi 19.09.2012, 11:40:55
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
My lady, atat timp cat NU a aparut antihristul in lume, NU are cum sa apara nici acel numar 666 (in orice forma) in lume si nici oameni pecetluiti cu 666. Sa sustii ca cipurile sau cardurile sunt 666 este o aberatie. Este ca si cum ai sustine ca rosu, verde si negru sunt culorile statului (tara) Vega (ipotetic vorbind), Vega stat (tara) care nici nu exista. Este acum antihristul in lume? Din cate stiu eu NU. Atunci cum poate sa existe pecetea lui in lume? Pecetea (666) nu v-a aparea abia DUPA ce antihristul v-a domina intreaga planeta? Nu cumva acesti duhovnici nu fac altceva decat sa sperie lumea?
Mai lasa-ma cu ,,my lady", zi-mi in romaneste.
Incep sa se vada foarte clar roadele lui antihrist. Dupa ce intri intr-o incăpere in care se fumeaza nu mai simti miros de fum!

Ce folos avem daca ne amagim considerand ca suntem placuti lui Dumnezeu si ca, daca n-a aparut nimeni inca sa se bata cu pumnul in piept si sa spune direct ca ele este antihrist, noi nu trebuie sa ne mai facem griji. Ba chiar sa-i cream conditii sa-si puna toate strategiile in aplicare!
Reply With Quote
Vechi 19.09.2012, 13:41:59
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit

Citat:
Ca Antihrist a aparut sau nu in lume nu putem sti. Ceea ce cu siguranta stim e ca nu a aparut inca in viata publica. Sunt lucruri foarte diferite.
Ceea ce de asemenea simtim e ca incetul cu incetul se tese o lucrare demonica la nivel mondial. Iar dovezile sunt nenumarate.Iar dulcea noastra nepasare naste monstrii. CU care ne vom confrunta, mai devreme sau mai tarziu.

Personal cred ca Domnul ii va pazi pe alesii lui de lucrurile sub pecetluirea celui rau. Iar toata aceasta propaganda anticip cred ca va crea exact efectul contrar: va determina o atitudine ironica, de nepasare de genul"Din astea am tot auzit" iar atunci cand pericolul se va instaura cu adevarat oamenii vor accepta cu usurinta cipul in mana sau pe frunte.

Adevarata problema abia atunci va incepe...
Vechi 19.09.2012, 14:00:14
stefan florin's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Mai lasa-ma cu ,,my lady", zi-mi in romaneste.
Incep sa se vada foarte clar roadele lui antihrist. Dupa ce intri intr-o incăpere in care se fumeaza nu mai simti miros de fum!

Ce folos avem daca ne amagim considerand ca suntem placuti lui Dumnezeu si ca, daca n-a aparut nimeni inca sa se bata cu pumnul in piept si sa spune direct ca ele este antihrist, noi nu trebuie sa ne mai facem griji. Ba chiar sa-i cream conditii sa-si puna toate strategiile in aplicare!
atunci de unde stii ca daca un om NU foloseste aceste carduri este bine placut lui Dumnezeu?
Reply With Quote
Vechi 19.09.2012, 14:06:23
stefan florin's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
Ca Antihrist a aparut sau nu in lume nu putem sti. Ceea ce cu siguranta stim e ca nu a aparut inca in viata publica. Sunt lucruri foarte diferite.
Ceea ce de asemenea simtim e ca incetul cu incetul se tese o lucrare demonica la nivel mondial. Iar dovezile sunt nenumarate.Iar dulcea noastra nepasare naste monstrii. CU care ne vom confrunta, mai devreme sau mai tarziu.

Personal cred ca Domnul ii va pazi pe alesii lui de lucrurile sub pecetluirea celui rau. Iar toata aceasta propaganda anticip cred ca va crea exact efectul contrar: va determina o atitudine ironica, de nepasare de genul"Din astea am tot auzit" iar atunci cand pericolul se va instaura cu adevarat oamenii vor accepta cu usurinta cipul in mana sau pe frunte.

Adevarata problema abia atunci va incepe...
ok! Atunci daca antihrist NU a aparut in viata publica NICI pecetea lui NU a avut cum sa apara public (666-viitoare pecete a lui). Biblia spune CLAR ca oamenii vor stii sigur care v-a fi pecetea lui antihrist si o vor accepta CONSTIENTI de ceea ce fac. Unii care au carduri habar nu au ca aceste carduri ar fi o posibila pecetluire a antihristului. Cei care se inroleaza in Legiunea straina franceza au cipuri implntate. Asta inseamna ca ei au fost pecetluiti de antihrist sau ca ei il accepta pe antihrist ca Dumnezeu al lor? Ceea ce fac unii preoti acum este sa ne indemne sa suflam in iaurt ca sa nu ne frigem ( sa zicem NU cardurilor, cipurile etc). De unde stiu ei ca aceste carduri sau cipuri sunt pecetea antihristului 666?

Last edited by stefan florin; 19.09.2012 at 14:11:44.
Reply With Quote
Vechi 19.09.2012, 14:15:53
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
ok! Atunci daca antihrist NU a aparut in viata publica NICI pecetea lui NU a avut cum sa apara public (666-viitoare pecete a lui). Biblia spune CLAR ca oamenii vor stii sigur care v-a fi pecetea lui antihrist si o vor accepta CONSTIENTI de ceea ce fac.Ceea ce fac unii preoti acum este sa ne indemne sa suflam in iaurt ca sa nu ne frigem ( sa zicem NU cardurilor, cipurile etc). De unde stiu ei ca aceste carduri sau cipuri sunt pecetea antihristului 666?
cred ca se exagereaza zicand ca sunt pecetea lui Antihrist. Dar in mod cert toate aceste carduri ne pregatesc ptr obisnuinta cu un card unic, a carui probaibilate de a fi pierdut/furat e foarte mare deci implicit se va apropune solutia optima: un cip incorporat care nu se poate pierde/fura.

Unii au impresia ca pot alerga cu orice viteza, mizand sa se opreasca exact cand ajung la marginea prapastiei. Poate ca unii vor reusi, dar sansa de a cadea in gol creste considerabil daca nu mergi la pas.

Asa si aici. Nu poti avea toate cardurile: bancar, de sanatate, de cumparaturi , de identitate etc. Apoi sa se centralizeze informatia intr-unul singur. Iar cand se va propune varianta optima nu vei avea puterea sa refuzi. Plus ca vei fi prea familiarizat cu sistemul.

Cert e ca vor veni vremuri grele. Scripturile trebuie sa se implineasca. Doar o intoarcere la simplitate ne va face sa rezistam. Iar simplitatea nu o vad cu 5-7 carduri in portofel...
Vechi 19.09.2012, 14:18:57
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
Cert e ca vor veni vremuri grele. Scripturile trebuie sa se implineasca.
Vremurile SUNT deja destul de grele.
Reply With Quote
Vechi 19.09.2012, 14:24:03
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Vremurile SUNT deja destul de grele.
si vor veni si mai grele. Despre acestea Mantuitorul spune ca sunt abia "inceputurile durerilor."
Dar cu nadejde, le vom trece si pe acestea.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sanatate Mosh-Neagu Postul 255 30.07.2017 13:46:00
o rugaciune pentru sanatate maria32 Umanitare 34 09.07.2015 16:05:09
Alternativa la cardurile de sanatate cu cip antoniap Generalitati 1174 05.06.2015 11:04:59
Rugaciune pentru Sanatate t_a_pirvu Umanitare 1 13.03.2010 19:30:22
Carduri de Craciun Hartford Generalitati 30 09.02.2009 15:27:27