View Single Post
Vechi 19.09.2012, 16:13:53
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
Ca Antihrist a aparut sau nu in lume nu putem sti. Ceea ce cu siguranta stim e ca nu a aparut inca in viata publica. Sunt lucruri foarte diferite.
Ceea ce de asemenea simtim e ca incetul cu incetul se tese o lucrare demonica la nivel mondial. Iar dovezile sunt nenumarate.Iar dulcea noastra nepasare naste monstrii. CU care ne vom confrunta, mai devreme sau mai tarziu.
Sa fim seriosi.
Lumea cu ale ei..cand a mers vreodata societatea per ansamblu intr-o directie fericita?

Citat:
Personal cred ca Domnul ii va pazi pe alesii lui de lucrurile sub pecetluirea celui rau. Iar toata aceasta propaganda anticip cred ca va crea exact efectul contrar: va determina o atitudine ironica, de nepasare de genul"Din astea am tot auzit" iar atunci cand pericolul se va instaura cu adevarat oamenii vor accepta cu usurinta cipul in mana sau pe frunte.
Sau poate nu e nici un cip...
Diavolul nu depinde de tehnologie "hitech", natura umana de fond, ecuatia ispitei sunt aceleasi de la inceputul veacurilor.

Si chiar si asa, ar fi exagerat sa se spuna ca este o macro-diversiune - e un fenomen de proportii f. reduse, scopul lui sunt tulburari locale si de moment.

Nu stiu cati au observat dar o data cu "cipusoarele" s-a declansat si un val de atacuri anticlericale si stiliste.

E de ajuns sa cititi comentariile de pe blogurile "saccsiv" si "apologeticum" ca sa intelegi ca "fanii" miscarii in buna parte nu au nimic de a face cu BOR, chiar daca unii se dau "ortodocsi".
Reply With Quote