View Single Post
Vechi 26.09.2012, 11:39:09
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Mi se pare absolut fascinant că o simplă întrebare a fost de natură să declanșeze o asemenea abundență de insulte și atacuri la persoană din partea dumneavoastră.... Oare care este motivul ?
Ar trebui sa ne induiosam cum te prefaci si incerci sa faci pe omul cinstit. Pe langa faptul ca adevarul nu are nicio valoare pentru tine, neezitand sa folosesti deseori minciuna, e posibil sa fie si acea nauceala de care vorbim, chiar sa nu stii ce ai facut ieri si sa fii complet confuz.
Care a fost primul mesaj al tau de pe forumul asta? Ca intotdeauna, ai cautat sa ma ataci si sa ma discreditezi, fara sa iti adresez vreun mesaj la inceput. Un timp am vorbit frumos cu tine, am si spus ca atata timp cat esti om cu scaun la cap (am trecut si peste erorile de logica din mesaje), adica nu esti agresiv eu discut normal cu tine.
Nu doar ca m-ai acuzat de niste aiureli nascute in capul tau, dar erau false, si ti-am demonstrat in urmatorul mesaj. Dovada ca de fapt chiar tu erai cel care vorbea prostii in legatura cu limba romana. Care era de fapt demostratia ta (pe care chiar tu ai expus-o), sa arati ca eu sunt limitat, ca deabia scriu cate ceva inteligibil, ca am vreo patru clase adunate si ca, astfel, nu mai trebuie sa scriu despre subiectele care te deranjeaza pe tine, un mare cultivat. Ca sa iti impui ratacirile, probabil la fel ai procedat cu toti, de aceea s-au rarit ortodocsii de pe forum.
Si cum omul viclean si neiubitor de adevar de obicei nu reuseste tot ce isi propune sa faca rau, ce ai scris s-a intors impotriva ta, aratand ca tu de fapt gresesti in ce ma acuzi, nu eu (ca sa vezi cum se intampla, sunt sigur ca fac si greseli legate de asta, dar ai nimerit chiar unde nu facusem).
Desi ma acuzasei degeaba, ti-am scris un mesaj obisnuit. Ce ai facut in continuare? Dupa ce a venit Theodor sa ia apararea unui confrate eterodox ecumenist, cum face intotdeauna, te-ai apucat sa ma ironizezi repetand si acea prostie de data trecuta cu catolicismul, desi iti raspunsesem la ea. Ai mai sugerat ca nu trebuie sa scriu despre catolicism (ca de fapt asta te arde pe tine, ca pe orice eretic luptator, nu doar ca asa s-a nascut).
Apoi, ca intotdeauna, ai inceput sa minti, ca si cum nu era scris ce spusesei, ca nu te-ai adresat mie, ca nu despre mine era vorba, asa haotic cum spui de obicei. Ai continuat la fel de apoteotic, sustinand ca prima data gresisem, desi v-am aratat negru pe alb ca nu e asa.
Si acum mai ai si tupeul sa faci pe inocentul, nu e exclus sa ai si ceva demonic in tine. Pe la Timisoara sunt active miscarile carismatice (inclusiv catolice), nu cumva le frecventezi si ai luat vreun duh de acolo?