Citat:
În prealabil postat de corneliuson
Asta seamana (nu pot fi sigur) a minciuna. In biserica mea suntem invatati sa respectam credinta celorlalti, chiar daca nu suntem de acord cu ei. Nici macar nu facem treaba duminica, in vazul ortodocsilor sau deranjandu-i altcumva. Spre exemplu, intr-o duminica (in care era si o mare sarbatoare ortodoxa), am facut curatie in biserica. Totusi, nu am sters geamurile, pentru a nu fi vazuti si deranja pe credinciosii ortodocsi (care ar fi trecut pe strada). Le-am sters intr-o alta zi.
|
Dar ati batut covoarele?
"..suntem invatati sa respectam credinta celorlalti.." Dragule, astea sunt lozinci ieftine!
Numele bastanului sambetist care ii cheama la lucru Duminica pe ortodocsi este Benta din Nazna de Mures.
Cum respectati credinta celorlalti daca faceti prozeliti si ii "rebotezati" la voi?
Asta numesti tu respect fata de credinta celuilalt?
MINCIUNI SFRUNTATE!!
Tu nu te vezi ca minti fara sa-ti dai seama, crezand ca esti inocent, fara de vina?
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
Last edited by Illuminatu; 29.09.2012 at 01:05:19.
|