Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.09.2012, 00:17:18
corneliuson corneliuson is offline
Banned

Data înregistrării: 28.09.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Se pare ca 666 lipseste de-o vreme: ii cam tzatzaie fundu' ca se zvoneste ca Europa ar dori sa introduca saptamana de lucru de 6 zile. Cum spune psalmistul: li se face frica acolo unde nu este frica.
Porunca spune 6 zile sa lucrezi, insa ziua a 7-a....!
Si, de ce nu se respecta porunca referitoare la ziua a 7-a?

Cat, despre frica ... cred ca ar trebui sa fie pentru cei care nesocotesc porunca lui Dumnezeu.

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Dar problema e ca ii obliga intr-un fel sau altul sa lucreze Duminica! Asta da omenie sectara!
Asta seamana (nu pot fi sigur) a minciuna. In biserica mea suntem invatati sa respectam credinta celorlalti, chiar daca nu suntem de acord cu ei. Nici macar nu facem treaba duminica, in vazul ortodocsilor sau deranjandu-i altcumva. Spre exemplu, intr-o duminica (in care era si o mare sarbatoare ortodoxa), am facut curatie in biserica. Totusi, nu am sters geamurile, pentru a nu fi vazuti si deranja pe credinciosii ortodocsi (care ar fi trecut pe strada). Le-am sters intr-o alta zi.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? bmd Secte si culte 177 08.11.2010 20:20:53
Ignorati Sf.Asteapta Generalitati 5 03.05.2010 07:01:32