View Single Post
Vechi 03.10.2012, 23:26:54
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Aghioritul Vezi mesajul

Vezi, de ce iti spun? Imi dai citate de la un CALUGAR! oricat de INDUHOVNICIT ar fi cineva, mai ales calugar, NU CUNOASTE TAINA CASATORIEI!

De ce zic? pt ca un monah NU cunoaste TAINELE casatoriei!!! daca nu le traieste el insusi! Nu contesc sfintenia p.Cleopa, nu contesc sfintenia si darurile p.Arsenie Boca, dar PANA AICI: sunteti CALUGARI??? vedeti-Va de calugarie, de locul vostru, nu intrati in intimitatea unui casatorit ca habar nu aveti!

[b]CUI II TREBUIE MAI MULTA INFRANARE MAI BINE SE CALUGAREA!

Daca se intampla, NU e grav! pt ca e iubirea lor! dar decat sa se refuze si unul din ispita sa cada in MALAHIE sau ADULTER, atunci ii mai grav, nu crezi??? Nu mai bine se impreunau decat sa se ajunga la una ca asta??? ASTA ESTE DREAPTA GANDIRE!!! Frate...

Nu va mai amestecati spunand MINCIUNI si PARERI personale/personalizate si CITITI MACAR cu atentie Sf.Canoane si LUATI AMINTE... daca aveti MINTE!!!

Auzi copile!!! dupa INVOIREA RECIPROCA nu dupa LEGE! Nu dupa nebunie! Nu unul Hais si altul Cea, ca acolo e DRACUL BREEEEE...

Uite TOATE sfintele CANOANE legate de Casatorie! UNDE SPUNE DE ABSTINENTA MIERCUREA SI VINEREA???? eu nu vad in niciunul! Vedeti ca unii calugari mai "evlaviosi" se cred deja cineva isi intrec masura si dau EI INSISI REGULI??? cum dar nu se baga ei cu bocancii in viata de familie????

Vezi??? Daca ai fi casatorit AI GANDI ALTFEL!
[b]IUBIREA IN LEGATURA EI SFANTA DIN TAINA CUNUNIEI NU SE INFRANEAZA!!! Vrei infranare, PLEACA LA MANASTIRE!

...va urma si Raspunsul 2
Raspunsul 2 in care sper (desi am inceput sa am unele indoieli) ca vei revizui accentele de mai sus. Tonul postarii catre Ovidiu exprima o infierbantare aparte...
Poate mai cugeti nitel, frate... Siguranta de sine a fratiei tale ma nelinisteste, sa ma ierti ca spun... Precum si unele expresii... Imi amintesc de fierbintelile mele si iata, sunt nelinistit...
Incep sa am banuiala (simpla ipoteza) ca te numeri printre cei care, dupa ce au exagerat intr-o parte, acum s-au repezit sa exagereze in extrema cealalta...
Nadajduiesc ca vei trage, dincolo de saltul in extreme, la moderatia cuvenita.
Cu vremea, cu discernamantul, cu harul lui Dumnezeu...

Zi-le deci mai linistit, ca sa pricep si eu, te rog frumos.
Deocamdata aud strigate mari si nu reusesc sa pricep despre ce e vorba...

P.S. Pozitia fratiei tale ca teolog fata de calugari, o cunosc. M-a mahnit deja la prea multi prieteni preoti de mir si iata, nu fac fata nici azi si recunosc: sunt ranit. Vina e a mea, desigur, nu reprosez nimic. Am tinut doar sa impartasesc aceasta.
Iata si aici: http://www.youtube.com/watch?v=5Qy31...eature=related

Last edited by ioan cezar; 03.10.2012 at 23:56:44.
Reply With Quote