![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Poate mai cugeti nitel, frate... Siguranta de sine a fratiei tale ma nelinisteste, sa ma ierti ca spun... Precum si unele expresii... Imi amintesc de fierbintelile mele si iata, sunt nelinistit... Incep sa am banuiala (simpla ipoteza) ca te numeri printre cei care, dupa ce au exagerat intr-o parte, acum s-au repezit sa exagereze in extrema cealalta... Nadajduiesc ca vei trage, dincolo de saltul in extreme, la moderatia cuvenita. Cu vremea, cu discernamantul, cu harul lui Dumnezeu... Zi-le deci mai linistit, ca sa pricep si eu, te rog frumos. Deocamdata aud strigate mari si nu reusesc sa pricep despre ce e vorba... P.S. Pozitia fratiei tale ca teolog fata de calugari, o cunosc. M-a mahnit deja la prea multi prieteni preoti de mir si iata, nu fac fata nici azi si recunosc: sunt ranit. Vina e a mea, desigur, nu reprosez nimic. Am tinut doar sa impartasesc aceasta. Iata si aici: http://www.youtube.com/watch?v=5Qy31...eature=related Last edited by ioan cezar; 03.10.2012 at 23:56:44. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
| Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
| Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
| Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|
|