View Single Post
Vechi 07.10.2012, 08:38:41
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Asta din ce punct de vedere?
Din punctul de vedere a celui prins in acel "calapod doctrinar", a unui adventist sau martor a lui Iehova de exemplu, se poate.
E valabil pentru oricine, din orice confesiune ar face parte. Dacă respectivul și-a formulat niște dogme ignorând Scriptura, Scriptura luată în integralitatea sa, inevitabil va deveni vulnerabil la atacurile celorlalți. Decât să-ți construiești astfel de dogme, mai bine spui: "nu știu", ori "Biblia nu spune nimic cu privire la acest aspect".

Citat:
Pentru ca acolo ar fi banat cu prima ocazie.
Si nu e o ipoteza. :)
E chiar o ipoteză și încă una falsă până dovedești că a fost banat pe un astfel de forum. Se vede că n-ai intrat pe un astfel de forum pentru a vedea la ce se pretează atacatorii noștri fără a fi banați.

Citat:
Pardon, este religia adventista.
Ca adventistii au obiceiul sa confunde AZS -ul cu crestinismul face parte din nu putinele lor erori.
Pardon, este confesiunea adventistă din cadrul religiei creștine. Că un adventist poate fi creștin doar cu numele, asta e o altă problemă...

Citat:
Pai nu stiu cum intelegi tu detasarea asta din moment ce nu faci decat sa repeti papagaliceste suita de argumentatie tipica a religie tale, fundamentate pe "revelatiile" asazisei profetese EGW si a altor "pioneri" adventisti.
O înțeleg exact cum am afirmat. Am spus vreodată "așa zice White", ori am dat vreun citat din scrierile ei? Am argumentat cu Scriptura și de cele mai multe ori chiar cu Scriptura în versiune ortodoxă! Ce ai fi vrut mai mult de atât? Să argumentez cu Sfinții Părinți? Uneori am făcut până și asta! Încercați și voi! ... dacă vă dă mâna...
Reply With Quote