View Single Post
Vechi 07.10.2012, 08:44:11
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Sa aiba curajul sa ce?
Să facă ce am spus mai sus: să facă abstracție de dogmele având baza în patristică nu și în Scriptură și să evite Scriptura în versiune ortodoxă acolo unde e evident fraudată. Și dacă nu cer prea mult, să mai dea și citate din White care arată cât de greșită e o anume doctrină adventistă!E de la sine înțeles că nimeni nu are un asemenea curaj nebunesc, m-am găsit doar eu nebunu'...

Citat:
Biblia nu se explica singura unui adventist la fel cum nu se explica nici unui Martor a lui Iehova de exemplu?
... ori unui ortodox, de exemplu. Oricine poate cădea în această capcană citind Biblia cu ochelari confesionali.

Citat:
E de ajuns sa participi la un "curs Biblic" adventist si sa vezi ca decurge cam in stilul urmator:

"deschideti Bibliile la cartea cutare, capitolul cutare, versetul cutare" - ce e scris acolo inseamna ca... si urmeaza enuntarea teoriilor adventiste.

Daca nu incepe invers: "Biblia zice ca" si urmeaza teoria adventista dupa care enuntare versetelor care aparent sustin doctrina in cauza.
De ce ești absurd? Cum ai vrea, să se spună invariabil: "saitul ellenwhiteexposed zice că..."? Totuși, dacă urmărești un studiu biblic adventist, vei vedea că sunt prezentate și opiniile altor curente.
Reply With Quote