Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.10.2012, 08:44:11
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Sa aiba curajul sa ce?
Să facă ce am spus mai sus: să facă abstracție de dogmele având baza în patristică nu și în Scriptură și să evite Scriptura în versiune ortodoxă acolo unde e evident fraudată. Și dacă nu cer prea mult, să mai dea și citate din White care arată cât de greșită e o anume doctrină adventistă!E de la sine înțeles că nimeni nu are un asemenea curaj nebunesc, m-am găsit doar eu nebunu'...

Citat:
Biblia nu se explica singura unui adventist la fel cum nu se explica nici unui Martor a lui Iehova de exemplu?
... ori unui ortodox, de exemplu. Oricine poate cădea în această capcană citind Biblia cu ochelari confesionali.

Citat:
E de ajuns sa participi la un "curs Biblic" adventist si sa vezi ca decurge cam in stilul urmator:

"deschideti Bibliile la cartea cutare, capitolul cutare, versetul cutare" - ce e scris acolo inseamna ca... si urmeaza enuntarea teoriilor adventiste.

Daca nu incepe invers: "Biblia zice ca" si urmeaza teoria adventista dupa care enuntare versetelor care aparent sustin doctrina in cauza.
De ce ești absurd? Cum ai vrea, să se spună invariabil: "saitul ellenwhiteexposed zice că..."? Totuși, dacă urmărești un studiu biblic adventist, vei vedea că sunt prezentate și opiniile altor curente.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? bmd Secte si culte 177 08.11.2010 20:20:53
Ignorati Sf.Asteapta Generalitati 5 03.05.2010 07:01:32