Citat:
În prealabil postat de ioan cezar
Regret ca ai ciopartit textul meu (ai eliminat partea pe care am evidentiat-o aici cu litere ingrosate). Si ca ai multiplicat ciopartirea in 3 postari succesive.
Ce inima ai avut, omule, cand ai facut aceasta ciopartire/mutilare?
Trec peste omisiunea ta care m-a ispitit sa ma necajesc o clipa (multumesc pentru exercitiul de smerenie pe care mi l-ai prilejuit!) si iata, iti reasez sub ochi textul meu asa cum l-am redactat.
Si te rog, pentru viitor, sa nu mai aplici aceste procedee nedemne de un barbat crestin, care pun sub semnul intrebarii dragostea de aproapele.
Te rog frumos sa nu mai faci asta nici cu mine si nici cu oricare aproapele, frate Cristian!
|
Te iert , cum te-am iertat mai mereu , si nici nu pot sa ma supar pe mandria ta , caci si a mea este cat carul !
Demn e sa faci milostenie , demn este sa iubesti si sa ierti cu adevarat , nu sa te lupti intr un spatiu virtual !
Demn e sa-ti iubesti familia , sa ai continuitate in cele bune si cu folos in viata reala !
Acum , nu stiu , draga Ioane , cata demnitate virtuala ai avut cand ai lovit necrutator pe userul
Ana21 si nu numai . Multa scrasnire de dinti frate , strica !
Te iert , caci esti mult mai tanar iar repezicunea ta o dau pe seama varstei tale , caci sunt sigur ca in timp vei fi mult mai iertator , intelegator si mintea nu se va mai intuneca pentru orice virgula sau punct puse gresit , cu voie sau fara de voie intr un spatiu virtual .
Deci mare atentie la demnitatea reala si mai putin la cea virtuala !
Nu ai adus nici un argument , nici o invatatura , nici un link , pentru subiectul de fata , ai filozofat , ai laudat , ai criticat , ai mers pe alaturi , mult pe langa subiect . N-ai avut rabdare sa citesti nici ce ti-am recomandat la inceput , cu toate ca ai promis aceasta . In fine , fiecare e liber in optiunea lui .
N-ai invatat nimic nici de la Eugen7 , nici de la Catalin , de la nimeni , doar te-ai folosit de unu sau altul pentru a -ti expune simpatiile sau antipatiile tale virtuale !Urat , foarte urat pentru un "barbat" , numai spun crestin , evit lozincaraia !
Te iert , si nu-ti dau cartonase , incerc sa fiu ceva mai serios pe un forum crestin , dar bine ar fi sa cugeti si sa-ti mai stapanesti mandria asta !
Am uitat , urat sa lingusesti pe unii care ti-au intrat sub piele si sa-ti bati joc de cei ce au curaj sa ti-o spuna in fata ca nu ai dreptate , precum fratele Catalin !
Te iert , ca sunt sigur ca atiudinea ta virtuala , nu are de- a face cu realitatea . Nu cred ca in viata reala nu esti demn , ca un adevarat barbat crestin !
Doar esti sportiv al mintii - sahist convins !
Pace tie frate draga !