![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Demn e sa faci milostenie , demn este sa iubesti si sa ierti cu adevarat , nu sa te lupti intr un spatiu virtual ! Demn e sa-ti iubesti familia , sa ai continuitate in cele bune si cu folos in viata reala ! Acum , nu stiu , draga Ioane , cata demnitate virtuala ai avut cand ai lovit necrutator pe userul Ana21 si nu numai . Multa scrasnire de dinti frate , strica ! Te iert , caci esti mult mai tanar iar repezicunea ta o dau pe seama varstei tale , caci sunt sigur ca in timp vei fi mult mai iertator , intelegator si mintea nu se va mai intuneca pentru orice virgula sau punct puse gresit , cu voie sau fara de voie intr un spatiu virtual . Deci mare atentie la demnitatea reala si mai putin la cea virtuala ! Nu ai adus nici un argument , nici o invatatura , nici un link , pentru subiectul de fata , ai filozofat , ai laudat , ai criticat , ai mers pe alaturi , mult pe langa subiect . N-ai avut rabdare sa citesti nici ce ti-am recomandat la inceput , cu toate ca ai promis aceasta . In fine , fiecare e liber in optiunea lui . N-ai invatat nimic nici de la Eugen7 , nici de la Catalin , de la nimeni , doar te-ai folosit de unu sau altul pentru a -ti expune simpatiile sau antipatiile tale virtuale !Urat , foarte urat pentru un "barbat" , numai spun crestin , evit lozincaraia ! Te iert , si nu-ti dau cartonase , incerc sa fiu ceva mai serios pe un forum crestin , dar bine ar fi sa cugeti si sa-ti mai stapanesti mandria asta ! Am uitat , urat sa lingusesti pe unii care ti-au intrat sub piele si sa-ti bati joc de cei ce au curaj sa ti-o spuna in fata ca nu ai dreptate , precum fratele Catalin ! Te iert , ca sunt sigur ca atiudinea ta virtuala , nu are de- a face cu realitatea . Nu cred ca in viata reala nu esti demn , ca un adevarat barbat crestin ! Doar esti sportiv al mintii - sahist convins ! Pace tie frate draga !
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CREATIE sau EVOLUTIE? | C.tin | Teologie si Stiinta | 550 | 30.09.2017 17:36:17 |
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 59 | 27.11.2012 12:25:23 |
creatie sau evolutionism? | codana | Generalitati | 11 | 15.09.2010 19:10:27 |
Crezi in evolutie? | radugherasim | Teologie si Stiinta | 680 | 07.03.2010 19:25:54 |
Evolutie sau involutie? | silverstar | Generalitati | 34 | 17.02.2007 22:09:45 |
|